homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Protectie suplimentara dupa o capsula antibiotic

#1 2010-01-11 20:48:35

domina
New member
Inregistrat: 2008-07-17

Protectie suplimentara dupa o capsula antibiotic

Buna ziua,

In urma unei operatii dentare mi-a fost prescrisa amoxicilina timp de cinci zile. Dupa prima capsula de amoxicilina, mi-a fost foarte rau si nu am mai continuat tratamentul, sfatuindu-ma si cu dentistul in acest sens. Intrebarea este daca efectul AC Yasmin pe care le iau de doi ani si jumatate este afectat de acea unica pastila de antibiotic. Este necesara protectie suplimentara timp de 7 zile? Multumesc.

#2 2010-01-11 20:58:55

andreeea
Full member
De la: Rm valcea
Inregistrat: 2008-02-26

Re: Protectie suplimentara dupa o capsula antibiotic

protectia a fost slabita de la antibiotic dar nu stiu ce sa zic mai asteapta pareri dar eu cred ca e mai bine sa previi Asteapta sa vezi si ce mai zic fetele

life is like a game you must be the best

#3 2010-01-11 21:03:31

domina
New member

Multumesc mult, asa ma gandeam si eu, ca protectia a scazut. Mai astept si alte raspunsuri, pentru ca nu vreau sa risc.

#4 2010-01-11 21:07:09

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Si eu m-as proteja. Better safe than sorry. Cine stie, poate ca nu s-ar intampla nimic, avand in vedere faptul ca iei pastile de ceva vreme, dar in locul tau, EU m-as proteja, chiar daca e vorba de doar o pastila.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#5 2010-01-11 21:16:20

domina
New member

Mersi pt raspuns, o sa ma protejez ca sa fie totul sigur.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.