|
Nu esti logat.
Protectie suplimentara dupa o capsula antibiotic#1 2010-01-11 20:48:35
Protectie suplimentara dupa o capsula antibioticBuna ziua, Offline #2 2010-01-11 20:58:55
Re: Protectie suplimentara dupa o capsula antibioticprotectia a fost slabita de la antibiotic dar nu stiu ce sa zic mai asteapta pareri dar eu cred ca e mai bine sa previi Asteapta sa vezi si ce mai zic fetele life is like a game you must be the best Offline #3 2010-01-11 21:03:31
Re: Protectie suplimentara dupa o capsula antibioticMultumesc mult, asa ma gandeam si eu, ca protectia a scazut. Mai astept si alte raspunsuri, pentru ca nu vreau sa risc. Offline #4 2010-01-11 21:07:09
Re: Protectie suplimentara dupa o capsula antibioticSi eu m-as proteja. Better safe than sorry. Cine stie, poate ca nu s-ar intampla nimic, avand in vedere faptul ca iei pastile de ceva vreme, dar in locul tau, EU m-as proteja, chiar daca e vorba de doar o pastila. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2010-01-11 21:16:20
Re: Protectie suplimentara dupa o capsula antibioticMersi pt raspuns, o sa ma protejez ca sa fie totul sigur. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|