|
Nu esti logat.
AC luate aiurea-2#20 2010-01-11 13:15:48
Re: AC luate aiureadaca intarzii cateva ore nu sunt pb(desi ideal ar fi sa le iei cat mai punctual)...dar e pb cand intarzii mai mult de 12 ore si nu te protejezi suplimentar.Pe langa aceasta conditie mai sunt si altele care fac parte din capitolul : "AC luate corect" si anume: "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #21 2010-01-11 13:47:27
Re: AC luate aiureaMultumesc Restul le-am tot citit, si inca ma documentez, avand in vedere faptul ca e prima oara in viata mea cand iau contraceptive. Asa ca mi se inmultesc intrebarile pe masura ce citesc despre ele Scuze dinainte daca o sa mai pun intrebari "d-astea" Se pare ca sunt norocoasa ca nu am efecte secundare, cel putin pana acum (sunt la jumatatea primei folii din viata mea). Ultima oara a fost editat de elena30 (2010-01-11 13:50:27) Offline #22 2010-01-11 16:16:52
Re: AC luate aiureaAs vrea si eu cateva pareri referitoare la situatia mea. In cazul meu "luatul aiurea" a insemnat exces de zel. Aseara (duminica) mi-am dat seama ca pilula de alaltaieri (sambata) e neluata. Meditand la cum a fost posibil acest lucru, am ajuns la concluzia ca probabil am uitat vineri sa iau pastila, fiind o zi mai aiurita, iar sambata am luat-o pe cea de vineri. Citesc prospectul constiincioasa, si cum era a 3-a saptamana, am ajuns la concluzia ca trebuie sa iau 2 pastile aseara, ca sa ajung la zi, iar cand termin blisterul sa incep direct unul nou fara sa mai fac pauza. Cum noaptea eu imi rezolv in general problemele, mi-a picat brusc fisa spre dimineata (lucru care m-a si trezit din somn de altfel) ca de fapt eu luasem sambata ultima pastila (in loc de pastila de sambata), pentru ca blisterul trebuia sa se incheie cu miercuri, nu cu marti cum este acum. Offline #23 2010-01-11 16:37:03
Re: AC luate aiureapoti lua urmatorul blister in continuare sau sa-ti cumperi o folie de pe care sa iei pastila lipsa Offline #24 2010-01-11 16:46:12
Re: AC luate aiurea
nu trebuie sa te scuzi,ca doar pt asta e forumul... sa te informezi ! "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#25 2010-01-12 08:41:34
Re: AC luate aiureaDar cum sa fie risc de sarcina daca iei ac???? Ca dupa cate am tras recent acu' devin paranoica sa aflu ca s-ar putea intampla si asta Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #26 2010-01-12 10:31:22
Re: AC luate aiureaCum adica ? Risc de sarcina exista doar daca nu le iei corect Offline #27 2010-01-12 11:10:21
Re: AC luate aiureaNu stiu...parca asa am inteles din primele mesaje...:?? Ca desi lua ac exista un risc de sarcina... Sau poate n-am inteles eu bine, prea prinsa cu ale mele ca de cand cu toate astea am impresia ca vad peste tot numai probleme si boli si parca mi se pare ca le am (sau risc sa le fac) pe toate Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #28 2010-01-12 11:11:28
Re: AC luate aiureapersoana care a postat primul mesaj a omis 4 pastile... normal ca in conditiile astea se pierde protectia Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|