homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interpretare rezultat secretie vaginala

#1 2010-01-10 01:57:01

ema89
Membru
Inregistrat: 2010-01-10

interpretare rezultat secretie vaginala

Buna ziua doamna doctoressa! Sunt noua aici la dvs. si am si eu o mare problema... V-as fii foarte recunoscatoare daca imi puteti explica mai clar rezultatul de la secretia vaginala (am de ceva timp o secretie vaginala abundenta si urat mirositoare si foarte frecventa ..) : Epitelii:prezente , leucocite:prezente , flora grad 4 , candida albicans:absenta , trichomonas vaginalis:prezenta , neisseria diplococ:absenta , gardnerella vaginalis:prezenta. V-as mai ruga daca imi pueteti recomanda urgent un tratament   grater sunt...disperata si foarte ingrijoarata...

#2 2010-01-10 12:44:20

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: interpretare rezultat secretie vaginala

diagnostic: trichomonas si gardnerella. (trichomonas se transmite pe cale sexuala,iar gardnerella e o dereglare a florei vaginale)

tratament: nu se dau tratamente pe forum.acela ti-l da doctorul.

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-01-10 17:00:31

ema89
Membru

Pai , atunci , toata treaba e de la trichomonas aceasta ??? e grava? sunt f speriata si ingrijorata .. mi e frica grater( spune mi te rog mai multe...ajuta ma...

#4 2010-01-10 19:42:43

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

n-ai dc sa fii disperata. mergi la medic pentru tratament.

#5 2010-01-11 00:26:31

ema89
Membru

Off... a, si mai nou , am uitat sa mentionez  ca si iubitului meu i a aparut o iritatie... ar putea urma si el acelasi tratament sau ..? doctoritele de la clinica unde am fost ... sunt asa cam...nu stiu superficiale si rele si am preferat sa nu ma mai duc acolo ... nu m-ati putea ajuta sa imi recomandati un tratament? v-as fii recunoscatoare... va rog...

Publicitate

loading...

#6 2010-01-12 22:02:17

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

doctorul care iti va da tie tratament iti va spune ce sa ia si iubitul tau. daca nu o face din proprie intiativa, intraba tu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.