|
Nu esti logat.
Contraceptia de urgenta - siguranta max la doza unica X 2?#1 2010-01-13 13:16:09
Contraceptia de urgenta - siguranta max la doza unica X 2?Va rog daca ma puteti indruma cu un sfat: pentru o mai mare siguranta a metodei contraceptive de urgenta, respectiv administrarea pilulei de a doua zi (Norlevo 1,5 mg doza unica), as putea repeta doza (am inteles ca e unica dar sunt f speriata). Sau as putea sa imi implantez si un DIU de cupru? Ce m-ar putea ajuta? Offline #2 2010-01-13 13:25:32
Re: Contraceptia de urgenta - siguranta max la doza unica X 2?NU lua doza dubla!!! Offline #3 2010-01-13 13:32:38
Re: Contraceptia de urgenta - siguranta max la doza unica X 2?Multumesc pt raspuns. L-am luat in 24 de ore. Despre steriletul de cupru ce crezi, nu ar fi o siguranta splimentara? Multumesc din nou. Offline #4 2010-01-13 13:34:42
Re: Contraceptia de urgenta - siguranta max la doza unica X 2?steriletul se pune doar daca ai cel putin un copil Offline #5 2010-01-13 13:43:35
Re: Contraceptia de urgenta - siguranta max la doza unica X 2?Am deja un copil de 6 ani si jumatate. Problema e complicata pt ca nu sunt acasa, sunt in strainatate si nu stiu in ce conditii aici pot solicita implantarea unui sterilet iar acasa as putea sa ma duc la dr tocmai dupa ce ma intorc, pe 1 februarie. Din cauza cestor circumstante as fi vrut sa fiu cat se poate de sigura. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|