|
Nu esti logat.
Menstruatie ciudata ....#1 2009-12-21 23:35:38
Menstruatie ciudata ....A inceput acum cateva zile ... cu vreo 10 zile mai devreme ... miercuri seara mai exact ... a fost foarte putina si cu un aspect tare ciudat. mai exact e cam maronie si are un miros ciudat.. a doua seara la fel... scurgerile sunt doar seara dupa ce ajung acasa si dau de caldura... a treia zi a fost normal dupa care iar a revenit la simtomele anterioare ... maronie... foarte putina ... diferita ca si textura...azi parca da semne sa isi revina da nu stiu ce ar putea fi. nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva. Ultimul contact sexual l-am avut in urma cu 3 luni fara cateva zile dar protejat iar de atunci au fost 2 menstre absolut normale deci nu prea m-as putea gandi la o eventuala sarcina caci am luat toate masurile de prevenire in acest sens. Ar mai fi de spus faptul ca in mod normal imi vine la 30 si ceva de zile iar alte simtome nu exista ... nici un fel de dureri ... nici macar cele premergatoare menstruatiei firesti dar ma gandesc ca nu cumva sa fi contat si faptul ca o buna perioada a saptamanei trecute am stat in frig la serviciu. In plus nu am luat niciodata anticonceptionale dar ce ma ingrijoreaza e ca din ce observ eu ceea ce elimin acum nu seamana cu ceea ce eliminam la mentruatiile firesti din trecut si prin urmare nu cred ca e ce ar trebui sa fie. As vrea o parere pentru ca nu reusesc sa dau de un medic in perioada asta si nu prea pot sa stau cu grija de sarbatori. Multumesc anticipat! Offline #2 2009-12-21 23:37:37
Re: Menstruatie ciudata ....posibil sa fie de la o raceala...daca zici ca ai stat in frig... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2009-12-22 00:41:56
Re: Menstruatie ciudata ....Nu am nicio durere de niciun fel ... ciudata e textura .. culoarea si faptul ca nu elimin ceea ce ar trebui sin mod normal ... Ultima oara a fost editat de aceea (2009-12-22 00:42:40) Offline #4 2009-12-22 12:58:30
Re: Menstruatie ciudata ....aceea, ma gandesc sa nu fie totusi o raceala...poate nu ar strica o vizita la medic Offline #5 2010-01-13 18:06:24
Re: Menstruatie ciudata ....deci raceala poate fi o cauza a scurgerilor maronii? Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-13 18:08:36
Re: Menstruatie ciudata ....ori ceva hormonal, ori o anexita... dureri ai ? Offline #7 2010-01-13 18:12:42
Re: Menstruatie ciudata ....nu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|