homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasmine

#1 2010-01-07 22:23:31

maria_botnaru
New member
Inregistrat: 2009-12-04

Yasmine

salut!!! As vrea sa va intreb daca ac yasmine influenteaza intr-o  oarecare masura asupra lentilelor de contact?Port lentilele zi  de zi  si iau  si  Yasmine!!!!Pot avea problee cu lentilele?

Daca am 2 scaune apoase pe zi ac.isi fac efectul ? trebuie sa mai iau  vreo pastila sau  sa folosesc 7 zile alte metode de contraceptie!!!!
                                                              Va multumesc!!!!

#2 2010-01-07 22:30:42

persifona
Vizitator

Re: Yasmine

Am adresat si eu intrebarea cu lentilele medicului oftalmolog care mi-a facut reteta pt ele si m-a asigurat ca atata timp cat folosesc lacrimi artificiale atunci cand simt nevoia, e ok. Pe prospect scrie ca pot da un fel de intoleranta la lentilele de contact, dar medicul spunea ca atunci cand e vorba despre asta pur si simplu nu le suporti pe ochi, e ceva ce e f clar.

Da, isi fac efectul la 2 scaune apoase pe zi. Protectia scade de la 4 scaune in sus pe zi.

#3 2010-01-08 00:23:33

maria_botnaru
New member

merci frumos ptr raspuns!!!!

#4 2010-01-08 19:46:08

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

nu, esti protejata de blisterul pe care tocmai l-ai terminat...

#5 2010-01-10 10:34:22

maria_botnaru
New member

Am inceput sa iau yasmin din prima zi a menstruatiei adica intr-o  zi  de joi,asta inseamna ca sunt protejata din prima zi,nu?(sau ma gresesc ? )  Trebuie sa astept sa treaca 7 zile adica" sa o fac" tot joi dar  urmatoarea saptamana si dupa aia pot sa o fac neprotejat sau din a 6-a zi pot sa o fac fara nici o  problema(menstruatia dureaza 5 zile)????multumesc frumos

Ultima oara a fost editat de maria_botnaru (2010-01-10 10:35:27)

Publicitate

loading...

#6 2010-01-10 11:25:23

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

esti protejata de la prima pilula daca ai luat in prima zi de menstruatie smile
si urmatoarea folie o incepi dupa 7 zile de pauza (nu tot in prima zi de menstruatie smile ) insa protectia se va mentine

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#7 2010-01-11 08:24:36

bothyan
Membru
Inregistrat: 2010-01-11

Buna am si eu o intrebare....am luat cu ceva timp in urma Yasmin...si vreau sa le reiau dar mi-a venit ieri ciclul pentru ca nu am o menstrutie reglata mi-a venit cu o saptamana mai devreme....si vreau sa stiu daca pot sa le iau din a doua zi.....si daca este vreo problema....Multumesc

#8 2010-01-11 10:14:50

maria_botnaru
New member

salut inca odata!!!!totusi  am o  nelamurire, in  prospect  scrie (yasmin)ca daca se iau ac. din  prima zi de menstruatie ,yasmin va actiona imediat  nefiind necesara utilizarea unei  metode contraceptive suplimentare!!!! Dar daca se incepe administrarea in zilele 2-5 ,trebuie sa ne asiguram  ca folosim  o metode contraceptive suplimentare ptr primele 7 zile de administrarea a comprimatelor din  primul  ciclu. Deci  care e diferenta ca se incepe din  prima zi  fara sa se mai  foloseasca metode de bariera si  din  zielele2-5 cu  folosirea metodei  de bariera,totusi  daca se ia din  a 2-a zi sa se administreze comprimatele este o  zi diferenta!!!!! Nu  inteleg se schimba concentratia de hormoni  in  organism  in  prima zi  de menstruatie in  comparatie cu  cea de-a doua si  ac. nu  isi mai  fac efetcul  asa de bine?    Va multumesc!!!!

#9 2010-01-11 11:58:32

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

bothyan incepe-le linistita din a 2-a zi, e ok. doar sa te protejezi suplimentar 7 zile

#10 2010-01-11 14:54:15

maria_botnaru
New member

salut inca odata!!!!totusi  am o  nelamurire, in  prospect  scrie (yasmin)ca daca se iau ac. din  prima zi de menstruatie ,yasmin va actiona imediat  nefiind necesara utilizarea unei  metode contraceptive suplimentare!!!! Dar daca se incepe administrarea in zilele 2-5 ,trebuie sa ne asiguram  ca folosim  o metode contraceptive suplimentare ptr primele 7 zile de administrarea a comprimatelor din  primul  ciclu. Deci  care e diferenta ca se incepe din  prima zi  fara sa se mai  foloseasca metode de bariera si  din  zielele2-5 cu  folosirea metodei  de bariera,totusi  daca se ia din  a 2-a zi sa se administreze comprimatele este o  zi diferenta!!!!! Nu  inteleg se schimba concentratia de hormoni  in  organism  in  prima zi  de menstruatie in  comparatie cu  cea de-a doua si  ac. nu  isi mai  fac efetcul  asa de bine? Imi raspunde si mie cineva,plsssssssssss!!!!
                                                                                                          Va multumesc!!!!

#11 2010-01-12 19:16:10

andreeea
Full member
De la: Rm valcea
Inregistrat: 2008-02-26

anticonceptionalele yasmine luate ani la rand fara paza pot duce la infertilitate? sau la scaderea fertilitatii ? Cand decizi sa ai copii si intrerupi pastilele organismul isi revine la nomal repede sau dureaza cateva luni pana e 100% in putere pentru a se instala si a se duce cu bine la sfarsit o sarcina ?

life is like a game you must be the best

#12 2010-01-12 20:45:50

YoHanna
Insomniac member

andreeea depinde de organism smile nu poti sa stii dinainte ce se va intampla.eu sunt de parere ca dak iei anticonceptionale si mergi la controale periodice...nu vor fi urmari de genu asta smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#13 2010-01-13 21:58:54

maria_botnaru
New member

de ce se spune daca iei ac.din  prima zi  de mesntruatie deja esti  protejata si  daca iei  din  a 2-a tre sa te protejezi 7  zile ??? ce se intampla in  organism,  doar e o zi  diferenta,  prin  ce influenteaza aceasta?
                                                                                                                          mc frumos

#14 2010-01-13 23:25:25

YoHanna
Insomniac member

asa functioneaza ele.
asta e ca si cum ai spune...de ce sa ma protejez suplimentar 7 zile si nu 6 sau 8 ? lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.