homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infertilitatea si anticonceptionalele-2

#20 2007-08-15 11:03:57

anca_
Full member
Inregistrat: 2006-09-23

Re: infertilitatea si anticonceptionalele

air, iti spun cu placere...logest si triquilar

nu vad insa ce relevanta are...eu oricum zic sa te linistesti...si sa nu mai apleci urechea la orice zvonuri....

apropo de zvonuri..asta se intampla acum vreo 5 ani...eu luam triquilar de vreo 5 ani (prescrise de medicul de la planning, cu controale periodice samd) dupa care, datorita jobului m-am mutat ptr cativa ani in alt oras, unde o cunostinta imi povesteste cat de tare a slabit sora ei de la logest...nu credeti ca am inceput si eu sa iau logest (direct de la farmacie)???!!!! ca doar aveam si io vreo 2 kg de care vroiam sa scap...binenteles ca n-am slabit lol

acuma cand ma gandesc cat de usor ne putem face rau cu mana noastra mi se face rau...daca ar fi existat site-ul asta pe vremea aia, sigur nu ajungeam sa le schimb eu de capul meu

sa nu mai zic de postinor...ca si de ala am luat degeaba de vreo 3-4 ori in astia 10 ani ca se mai intampla sa uit sa iau o pastila din folie....si nici nu ma gandeam ca ar fi bine sa intreb inainte la planninig......ca poate nu ar trebui luat....

#21 2007-08-15 15:22:49

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

air, sfatul meu e sa pui intrebarile despre contraceptive la planning nu la ginecolog si sa nu faci pauze intre folii mai mari de 7 zile ca nu are nici un rost. In plus nu conteaza ce contraceptive iei/ai luat, din punct de vedere fertilitate situatia e aceeasi.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2007-08-15 15:43:02

air
New member
Inregistrat: 2007-08-14

va mutumesc mult anca_ si , sunteti tare dragutza....chiar ma bucur ca am dat de acest forum smile

am sa merg si la un cabinet de planning (va trebui sa caut altul deoarece cel la care mergeam eu pana acum 1an sa inchis sad ).... oricum pauza deja am inceput-o, si pastilele o sa le reincep in a 5 a zi a menstrei. sper sa fie totul ok. doctoressa, tu te ocupi cu planning?! ... ai putea sa ma indrumi spre un cabinet in cj ?
multumesc anticipat

#23 2007-08-15 15:50:17

Al Pacino
Administrator

sfatul meu e sa le incepi in prima zi a menstrei, ca sa nu mai ai nevoie de protectie suplimentara....eu ma ocup de planning, intr-adevar.
pentru cabinete in cluj cauta aici:
http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=4213
ce recomanda fetele

#24 2007-08-22 14:13:45

Jhosephinne
Membru
Inregistrat: 2007-08-14

Doctoressa, am fost la doctor sangerarea dintre menstre inca dureaza, de 8 zile, mult mai putin dar exista, doctora m-a consultat si spunea ca se mai intampla si implica o serie de factori ce au provocat asta. Ai idee de ce nu s-a oprit...sau alte cauze...Mersi

Publicitate

loading...

#25 2007-08-22 17:01:50

Al Pacino
Administrator

draga mea, cred ca vorbim despre reactivitatea organismului la pastile....eu am zis sa mergi luna viitoare eventual sa le schimbi nu sa iti spuna ca sunt o serie de factori...poate e o atrofie mare de endometru(nu am cum sa stiu, nu eu sunt medicul pe care l-ai consultat) insa cel mai adesea asta e cauza

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.