homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Arterita-2

#20 2010-01-15 01:28:36

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Re: arterita

Ma panichez caci am trecut si trec prin tot felul de incercari grave sau mai putin grave legate de sanatate de cand eram mica...but this is life!
Eu iti multumesc din toata inima pt rabdarea ta si pt raspunsuri si daca imi permiti cand o sa mai am vreo nelamurire o sa te mai "trag de maneca" sa ma lamuresti tongue
Multa sanatate iti doresc si cat mai multe posturi pe forum caci sunt f utile! smile

Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2010-01-15 01:30:05)

#21 2010-01-15 01:32:57

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

ryanna22 a scris:

Ma panichez caci am trecut si trec prin tot felul de incercari grave sau mai putin grave legate de sanatate de cand eram mica...but this is life!
Eu iti multumesc din toata inima pt rabdarea ta si pt raspunsuri si daca imi permiti cand o sa mai am vreo nelamurire o sa te mai "trag de maneca" sa ma lamuresti tongue
Multa sanatate iti doresc si cat mai multe posturi pe forum! smile

Imi pare rau ca ai avut probleme, tocmai de aceea nu era dorinta mea sa te sperii, am zis sa iti zic toata informatia. Poate daca ai trecut prin atatea s-au epuizat si terminat si de acum nu o sa mai ai probleme smile Daca tot esti confuza si mai patesti, verifica-ti situatia la un cardiolog, nu strica sa te convingi.

Cu toata placerea, daca am idee sa iti raspund, oricand.

Daca ajungeti in bucuresti, sa imi amintesti sa iti zic la ce medic sa mergeti ca sa fiti extra-sigure de rezultat, dar din cate vad - mai putin cu oscilometrul despre care chiar nu stiu ce rol are in diagnosticul mamei tale etc. repet, nu stiu eu, asta nu inseamna ca e rau/bine - doctorul care o vede acum pe mama ta este foarte ok, dar nu uita de doppler si cardio.

Intre timp mi-a trecut si raceala aproape, asa ca sunt tare fericita macar dintr-un punct de vedere.

#22 2010-01-15 01:41:52

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

Off, cam multi doctori tb sa "vizitez" in viitorul apropiat...dupa cum ziceam am diferite probleme, dar m`am obisnuit...
Inainte de a ajunge in Bucuresti, cu siguranta o sa te "caut", sa`mi spui ce si cum...
Rar fac complimente dar iti spun cu toata sinceritatea ca ma bucur ca mai exista persoane ca tine in ziua de azi! applause
La cat bine faci trebuia sa`ti treaca si raceala! wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.