homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o teama permanenta ca ma va parasi....-2

#20 2010-01-15 12:52:36

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

Re: am o teama permanenta ca ma va parasi....

mrn a scris:

mie mi se pare km ciudat faptul k in 9 luni tot ce poate spune e k tine la tn mult dar nu te iubeste.....dar de knd l-ai cunoscut stiai ce fel d baiat este, si cum au fost relatiile lui anterioare. dar probabil dak a stat cu tn 9 luni incepe sa se schimbe.. nu mai sta cu teama asta...profita acum de tot ce se intampla smile

Relatii anterioare.... hmmm.. nici nu cred ca se pot numi relatii din ce mi-a spus el. A fost ceva trecator... poate de aici si faptul ca el nu stie sa se comporte intr-o relatie. Mai am de lucrat si aici....

#21 2010-01-15 13:05:21

cezady
New member
Inregistrat: 2010-01-04

alinda a scris:

offtopic  cezady, tu nu intrai pe vremuri? (cu 2 copii, etc).
sau esti altcineva?

eu sunt dar am 3copii acum.Nu am mai intrat pt ca exu mi-a interzis sa mai intru pe site....de urmarit v-am urmarit dar nu am mai postat pt ca imi controla orice miscare pe calculator

#22 2010-01-15 13:10:09

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

cezady a scris:

alinda a scris:

offtopic  cezady, tu nu intrai pe vremuri? (cu 2 copii, etc).
sau esti altcineva?

eu sunt dar am 3copii acum.Nu am mai intrat pt ca exu mi-a interzis sa mai intru pe site....de urmarit v-am urmarit dar nu am mai postat pt ca imi controla orice miscare pe calculator

tot offtopic bine ai revenit atunci!
hai si pe la offtopic daca ai chef smile

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.