|
Nu esti logat.
Admiratul sexului opus#1 2010-01-13 22:53:34Admiratul sexului opusCum reactionati daca sunteti cu iubitul pe strada, intr-un club si el o studiaza pe una? Va enervati, faceti crize? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2010-01-13 23:00:27
Re: Admiratul sexului opuseu n-am nimic impotriva daca se uita...numa' sa nu puna mana ...pai daca ma uit eu dupa fete pe strada, ce pretentii sa am de la el!...acu sa nu se uite ca nesimtiu, sa intoarca capu ca-i i-l sucesc de ramane asa Ultima oara a fost editat de wra_blu (2010-01-13 23:01:10) Offline #3 2010-01-14 00:00:58Re: Admiratul sexului opusNu ma intereseaza ca se uita, atata timp cat nu se holbeaza cat sunt eu de fata (asta asa, mi se pare de bun simt). Offline #4 2010-01-14 00:03:50
Re: Admiratul sexului opusse uita discret, sau uneori comenteaza cu mine, la misto. nu e o problema daca nu se uita insistent. Offline #5 2010-01-14 00:23:55
Re: Admiratul sexului opus eu n-am nimic impotriva...daca femeia e frumoasa si merita apreciata ce-as avea impotriva? În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-14 09:56:54
Re: Admiratul sexului opusne uitam si comentam impreuna. Offline #7 2010-01-14 10:03:14
Re: Admiratul sexului opuschiar ieri cand eram la rand la mc' i-am zis sotului sa se uite la genele vanzatorului ca is faine ii arat si tipe care imi plac cum arata...numa ca e prea tarziu pt el, de obicei nu le vede la timp, nu da mare importanta la asta Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #8 2010-01-14 10:08:58
Re: Admiratul sexului opusatata timp cat nu se holbeaza si nu-i curg balele, cum am vazut cazuri, nu ma deranjeaza... oameni suntem Offline #9 2010-01-14 11:19:55Re: Admiratul sexului opus
Am o prietena care a fost o data cu prietenul la mare si ala o tragea de mana sa-i arate "uite ce buna e aia" ... nu stiu de ce dar la mine cuvantul "buna" echivaleaza cu "mama ce i-as pune-o" ... si evident ca m-ar deranja si m-as supara pe el daca ar spune asa...atata timp cat se exprima obiectiv gen "uite ce buze misto are aia" sau "uite ce ochi faini are" n-am nimic impotriva Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #10 2010-01-14 11:30:57
Re: Admiratul sexului opusAdica e doar o problema lingvistica ... ca ma indoiesc ca admiratia e strict d.p.d.v. estetic, oricum ar exprima-o Offline #11 2010-01-14 11:33:14
Re: Admiratul sexului opusSe intampla sa il surprind uitandu-se si ma deranjeaza si ii spun si lui ca ma deranjeaza pe un ton civilizat... What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #12 2010-01-14 11:34:11Re: Admiratul sexului opusnu stiu ce sa spun, eu de exemplu daca admir pe cineva de sex opus nu inseamna neaparat ca ma vad in pat cu el...pur si simplu observ ceva frumos. Cam asa e si la el , imi place mie se cred ca nu se imagineaza cu nici una in pat Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #13 2010-01-14 11:38:07
Re: Admiratul sexului opusWild, barbatii nu cred ca se omoara dupa admiratul lucrurilor frumoase . Noi ca femei, da, intoarcem capul dupa un bebelus dragalas, dupa o floare sau mai stiu eu ce... insa admiratia barbatilor pentru sexul opus cred ca include mai mereu o conotatie sexuala Nu cunosc barbat care sa admire buzele, ochii sau fundul unei femei doar pentru ca sunt frumoase si ar vrea si el sa aiba - in afara de cei gay probabil "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #14 2010-01-14 11:39:42Re: Admiratul sexului opus
ar fi tare...oricum si eu m-am surprins o data spunand cu privire la Rober Downey Jr "Mama ce bun e asta" ... a facut iubi o fatza :f�rv�nad: :spranceana: Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #15 2010-01-14 11:43:36
Re: Admiratul sexului opuseu cred ca e valabil pentru ambele sexe: admiratia fizica pentru o persoana de sex opus are conotatii sexuale, macar o farama acolo... ca noi ne imaginam cu respectivul actor/tip vazut pe strada etc. o scena romantica pe plaja, iar ei isi imagineaza cu tipa "buna" direct o partida de sex salbatic oriunde si oricum e doar diferenta de "constructie" . parerea mea. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #16 2010-01-14 14:19:57
Re: Admiratul sexului opusNu ma deranjeaza, atat timp cat o face cu bun gust si in asa maniera incat cei din jur sa nu vada. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #17 2010-01-14 14:27:02
Re: Admiratul sexului opusar fi culmea sa zic ceva,atata timp cat ,,ce e frumos si lui D-zeu ii place,,. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #18 2010-01-15 12:32:25
Re: Admiratul sexului opusm ar deranja daca s ar uita prea insistent sau daca ar intoarce capul, dar atata timp cat se uita "o data"e ok.. ii arat o tipa frumoasa in viziunea mea sau daca e misto imbracata..si eu ma uit la un baiat frumos, cu totii ne uitam.. In America, in sfarsit! Offline #19 2010-01-15 13:15:44Re: Admiratul sexului opusNu are nici un sens sa faci crize, chiar daca s-ar uita la cineva. Doar de asta are omul ochi... sa se uite Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|