homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Admiratul sexului opus

#1 2010-01-13 22:53:34

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Admiratul sexului opus

Cum reactionati daca sunteti cu iubitul pe strada, intr-un club si el o studiaza pe una? Va enervati, faceti crize?
Eu una ma surprind uitandu-ma dupa femei pe strada mai mult decat iubitul, si nu sunt pe invers. Dar le privesc la modul critic in genul "uite-o si pe asta cum e imbracata" sau "mama ce picioare misto are tipa"...la inceput daca imi spunea iubitul ca o tipa (oarecare pe care nu o cunoaste) arata bine sau e nush cum saream 3 metri si incepeam "A, nu-ti mai place cum arati, o vrei pe alta etc etc" apoi am ajuns la concluzia ca nu e nimic rau in a recunoaste ca o persoana (de acelasi sex sau sex opus) arata bine.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2 2010-01-13 23:00:27

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

Re: Admiratul sexului opus

eu n-am nimic impotriva daca se uita...numa' sa nu puna mana lol ...pai daca ma uit eu dupa fete pe strada, ce pretentii sa am de la el!...acu sa nu se uite ca nesimtiu, sa intoarca capu ca-i i-l sucesc de ramane asa  diablo
tin minte o faza haioasa din discoteca, nu mai mersesem demult, el nu fusese niciodata in discoteca in bucuresti...si la un moment dat zice ca se duce pana afara sa-si ia tigari, si in secuna 2 dupa ce iese el...intra gagicile dezbracate, cate o palma de fusta si una la sutien...vai ce ma ofticasem k nu le-a prins si el, l-am sunat sa se intoarca ca sa le vada...nu ma gandeam k stau toata noaptea pe boxe, pe vremea mea dansau nitel si ieseau lol

Ultima oara a fost editat de wra_blu (2010-01-13 23:01:10)

#3 2010-01-14 00:00:58

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Nu ma intereseaza ca se uita, atata timp cat nu se holbeaza cat sunt eu de fata (asta asa, mi se pare de bun simt).

Cat despre invers, daca ma deranjeaza ca se uita tipe dupa el: NU! Chiar imi place lol Cum si el mi-a spus ca ii place sa vada tipi uitandu-se dupa mine lol

#4 2010-01-14 00:03:50

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

se uita discret, sau uneori comenteaza cu mine, la misto. nu e o problema daca nu se uita insistent.
in schimb am observat ca daca se uita unii insistent, se apropie de mine, face diverse gesturi ca sa se vada ca sunt cu el lol

#5 2010-01-14 00:23:55

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

lol  eu n-am nimic impotriva...daca femeia e frumoasa si merita apreciata ce-as avea impotriva?
ne uitam, aruncam cu da si nu, dar cand vine vorba de mine nu mai este atat de saltaret lol nu prea`i place cand intoarce cineva capul dupa mine lol

eu nu fac decat sa ma amuz.. lol

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

Publicitate

loading...

#6 2010-01-14 09:56:54

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ne uitam si comentam impreuna.

#7 2010-01-14 10:03:14

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

big_smile chiar ieri cand eram la rand la mc' i-am zis sotului sa se uite la genele vanzatorului ca is faine big_smile ii arat si tipe care imi plac cum arata...numa ca e prea tarziu pt el, de obicei nu le vede la timp, nu da mare importanta la asta

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#8 2010-01-14 10:08:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

atata timp cat nu se holbeaza si nu-i curg balele, cum am vazut cazuri, nu ma deranjeaza... oameni suntem smile
nu va zic ca am vazut indivizi care se adresau marlaneste altor femei pe strada cu prietena langa ei... asta mi se pare culmea taraniei totusi

#9 2010-01-14 11:19:55

Emilya
Platinum member
Site

heimdall a scris:

atata timp cat nu se holbeaza si nu-i curg balele, cum am vazut cazuri, nu ma deranjeaza... oameni suntem smile
nu va zic ca am vazut indivizi care se adresau marlaneste altor femei pe strada cu prietena langa ei... asta mi se pare culmea taraniei totusi

Am o prietena care a fost o data cu prietenul la mare si ala o tragea de mana sa-i arate "uite ce buna e aia" ... nu stiu de ce dar la mine cuvantul "buna" echivaleaza cu "mama ce i-as pune-o" ... si evident ca m-ar deranja si m-as supara pe el daca ar spune asa...atata timp cat se exprima obiectiv gen "uite ce buze misto are aia" sau "uite ce ochi faini are" n-am nimic impotriva

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#10 2010-01-14 11:30:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Adica e doar o problema lingvistica smile... ca ma indoiesc ca admiratia e strict d.p.d.v. estetic, oricum ar exprima-o smile

#11 2010-01-14 11:33:14

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Se intampla sa il surprind uitandu-se si ma deranjeaza si ii spun si lui ca ma deranjeaza pe un ton civilizat...smile

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#12 2010-01-14 11:34:11

Emilya
Platinum member
Site

nu stiu ce sa spun, eu de exemplu daca admir pe cineva de sex opus nu inseamna neaparat ca ma vad in pat cu el...pur si simplu observ ceva frumos. Cam asa e si la el , imi place mie se cred ca nu se imagineaza cu nici una in pat

#13 2010-01-14 11:38:07

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Wild, barbatii nu cred ca se omoara dupa admiratul lucrurilor frumoase lol. Noi ca femei, da, intoarcem capul dupa un bebelus dragalas, dupa o floare sau mai stiu eu ce... insa admiratia barbatilor pentru sexul opus cred ca include mai mereu o conotatie sexuala wink Nu cunosc barbat care sa admire buzele, ochii sau fundul unei femei doar pentru ca sunt frumoase si ar vrea si el sa aiba lol - in afara de cei gay probabil smile

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#14 2010-01-14 11:39:42

Emilya
Platinum member
Site

Soleil a scris:

Wild, barbatii nu cred ca se omoara dupa admiratul lucrurilor frumoase :)). Noi ca femei, da, intoarcem capul dupa un bebelus dragalas, dupa o floare sau mai stiu eu ce... insa admiratia barbatilor pentru sexul opus cred ca include mai mereu o conotatie sexuala ;) Nu cunosc barbat care sa admire buzele, ochii sau fundul unei femei doar pentru ca sunt frumoase si ar vrea si el sa aiba :)) - in afara de cei gay probabil :)

ar fi tare...oricum si eu m-am surprins o data spunand cu privire la Rober Downey Jr "Mama ce bun e asta" ... a facut iubi o fatza  :f�rv�nad:  :spranceana:

#15 2010-01-14 11:43:36

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

smile eu cred ca e valabil pentru ambele sexe: admiratia fizica pentru o persoana de sex opus are conotatii sexuale, macar o farama acolo... ca noi ne imaginam cu respectivul actor/tip vazut pe strada etc. o scena romantica pe plaja, iar ei isi imagineaza cu tipa "buna" direct o partida de sex salbatic oriunde si oricum e doar diferenta de "constructie" smile. parerea mea.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#16 2010-01-14 14:19:57

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

Nu ma deranjeaza, atat timp cat o face cu bun gust si in asa maniera incat cei din jur sa nu vada.

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#17 2010-01-14 14:27:02

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

ar fi culmea sa zic ceva,atata timp cat ,,ce e frumos si lui D-zeu ii place,,.
si eu ma uit si el se uita,dar atat..sau comentam..,,da,era dragutza,frumoasa,etc,,
cum sa ma supar pe el daca si mie imi fug ochii fara sa vreau,oameni suntem..ca doar nu mi-oi pune si mie si lui ochelari de cal..e ridicol.

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#18 2010-01-15 12:32:25

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

m ar deranja daca s ar uita prea insistent sau daca ar intoarce capul, dar atata timp cat se uita "o data"e ok.. ii arat o tipa frumoasa in viziunea mea sau daca e misto imbracata..si eu ma uit la un baiat frumos, cu totii ne uitam..

In America, in sfarsit!big_smile

#19 2010-01-15 13:15:44

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Nu are nici un sens sa faci crize, chiar daca s-ar uita la cineva. Doar de asta are omul ochi... sa se uite  big_smile 

Faptul ca se uita nu inseamna nimic, nu ameninta relatia in nici un fel, ba chiar as zice ca e cel mai nevinovat lucru  (fiindca daca intr-adevar are ceva de ascuns... va ascunde, nu va face, de fata cu tine, gesturi care sa-l tradeze).

Daca ti-e teama ca "il pierzi" doar pentru ca se uita la alte femei pe strada inseamna ca esti tare nesigura pe tine  sad si trebuie sa lucrezi la capitolul asta fiindca nu-ti va aduce nici un beneficiu in viata, din nici un punct de vedere  hmm

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.