homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Este posibil ca prietenul meu sa ma fi inselat?

#1 2010-01-15 19:24:29

zaira
Full member
Inregistrat: 2008-06-08

este posibil ca prietenul meu sa ma fi inselat?

buna...am fost de curand la dr ginecolog pt o consultatie,fara vreun motiv anume.o data pe an ma duc.mi-a zis k am o micoza si mi-a prescris ovule.intrebarea mea ar fi:din ce cauza pot avea aceasta micoza si este posibil ca prietenul meu sa fi avut contact sexual neprotejat cu altcineva?ps:am 20 de ani si amandoi am fost virgini la debutul vietii sexuale...nu stiu daca aceasta informatie conteaza..

#2 2010-01-15 19:43:44

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Re: este posibil ca prietenul meu sa ma fi inselat?

Din cate stiu eu micoza nu se ia exclusiv prin contact sexual, mai sunt si alti factori care o pot produce. Asa ca nu sari sa omori omul  box

Eu nu am studii medicale, vorbesc din ce stiu... si tot din ce stiu iti pot spune ca micoza e o problema minora care se rezolva cu tratament. Dar mai asteapta si alte pareri.

Multa sanatate!

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#3 2010-01-15 19:58:58

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

de acord cu December. micozele apar in anumite conditii din mediul care deja exista in vagin. e as putea spune ceva normal daca ai transpirat acolo de exemplu (cauze sunt mult mai multe) .

iubesc+Camelia+Matei

#4 2010-01-15 20:06:32

zaira
Full member
Inregistrat: 2008-06-08

ms...m-ati mai linistit..mi-a fost rusine sa intreb dr...dar peste tot unde citesc de micoza vad candida langa...eu stiam k sunt mai multe tipuri de micoze si daca zici micoza nu te referi doar la candida

#5 2010-01-15 20:11:56

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

da, micozele pot fi de mai multe feluri, dar sunt micoze si trec cu tratament. dar poti discuta cu dr intrebarea ta. te linisteste mai repede ca noi tongue .

iubesc+Camelia+Matei

Publicitate

loading...

#6 2010-01-15 20:17:04

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Chiar si candida daca ar fi, tot are mai multe cauze posibile wink

Dar, asa cum ti s-a spus, cel mai bine ar fi sa intrebi medicul. Intreaba direct care ar putea fi cauza in cazul tau, e mai simplu si mai sanatos decat sa faci presupuneri.

Succes!

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#7 2010-01-15 20:25:53

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Nici macar medicul nu are de unde sa stie din ce cauza ai tu o banala micoza pe care orice femeie o are MACAR o data in viata. Poate fi de la antibiotice, de la igiena, de la geluri de dus, eeeetc.

#8 2010-01-15 23:26:28

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Micozele nu sunt chiar niste chestiuni asa banale cum credem noi toti, avand in vedere ca sunt mult mult mult mai multe decat credem noi si pentru faptul ca sunt multe tratate ca si cum ar fi candida unele au devenit rezistente.

As spune ca transmiterea sexuala pare un pic cam putin probabila daca doar asta ai. Asa cum au spus si celelalte fete, e mai degraba o problema a organismului tau sa zic asa smile

Dar oricum nu o sa afli de pe forum daca prietenul tau te-a inselat smile Eu cred ca tu stii cel mai bine, totusi repet ca mi se pare putin probabil sa te fi inselat, sa fi fost atat de inconstient incat sa nu se protejeze si atat de nebun sa nu te protejeze pe tine, sa nu fi avut nici un simptom - uneori la barbati dau forme urate micozele, bine, nu candida - si sa fie asta tot ce a luat.

Gandeste-te mai bine la alte surse posibile, chiar si un prosop de la vreun hotel te-ar fi expus la risc.

Insanatosire grabnica iti doresc!

#9 2010-01-16 12:07:37

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

candidoza e o dereglare a florei vaginale.... care poate sa apara din mai multe cauze:
-antibiotice
-alimentatie bogata in carbohidrati,dulciuri.
-igiena necorespunzatoare
-lenjerie sintetica
-anticonceptionale
-stres
-sapun dur
-imunitate scazuta
-prin contact sexual

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-01-16 12:08:30)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.