|
Nu esti logat.
Este posibil ca prietenul meu sa ma fi inselat?#1 2010-01-15 19:24:29
este posibil ca prietenul meu sa ma fi inselat?buna...am fost de curand la dr ginecolog pt o consultatie,fara vreun motiv anume.o data pe an ma duc.mi-a zis k am o micoza si mi-a prescris ovule.intrebarea mea ar fi:din ce cauza pot avea aceasta micoza si este posibil ca prietenul meu sa fi avut contact sexual neprotejat cu altcineva?ps:am 20 de ani si amandoi am fost virgini la debutul vietii sexuale...nu stiu daca aceasta informatie conteaza.. Offline #2 2010-01-15 19:43:44Re: este posibil ca prietenul meu sa ma fi inselat?Din cate stiu eu micoza nu se ia exclusiv prin contact sexual, mai sunt si alti factori care o pot produce. Asa ca nu sari sa omori omul Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline #3 2010-01-15 19:58:58
Re: este posibil ca prietenul meu sa ma fi inselat?de acord cu December. micozele apar in anumite conditii din mediul care deja exista in vagin. e as putea spune ceva normal daca ai transpirat acolo de exemplu (cauze sunt mult mai multe) . iubesc+Camelia+Matei Offline #4 2010-01-15 20:06:32
Re: este posibil ca prietenul meu sa ma fi inselat?ms...m-ati mai linistit..mi-a fost rusine sa intreb dr...dar peste tot unde citesc de micoza vad candida langa...eu stiam k sunt mai multe tipuri de micoze si daca zici micoza nu te referi doar la candida Offline #5 2010-01-15 20:11:56
Re: este posibil ca prietenul meu sa ma fi inselat?da, micozele pot fi de mai multe feluri, dar sunt micoze si trec cu tratament. dar poti discuta cu dr intrebarea ta. te linisteste mai repede ca noi . iubesc+Camelia+Matei Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-15 20:17:04Re: este posibil ca prietenul meu sa ma fi inselat?Chiar si candida daca ar fi, tot are mai multe cauze posibile Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline #7 2010-01-15 20:25:53
Re: este posibil ca prietenul meu sa ma fi inselat?Nici macar medicul nu are de unde sa stie din ce cauza ai tu o banala micoza pe care orice femeie o are MACAR o data in viata. Poate fi de la antibiotice, de la igiena, de la geluri de dus, eeeetc. Offline #8 2010-01-15 23:26:28
Re: este posibil ca prietenul meu sa ma fi inselat?Micozele nu sunt chiar niste chestiuni asa banale cum credem noi toti, avand in vedere ca sunt mult mult mult mai multe decat credem noi si pentru faptul ca sunt multe tratate ca si cum ar fi candida unele au devenit rezistente. Offline #9 2010-01-16 12:07:37
Re: este posibil ca prietenul meu sa ma fi inselat?candidoza e o dereglare a florei vaginale.... care poate sa apara din mai multe cauze: Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-01-16 12:08:30) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|