homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rana vagin

#1 2010-01-16 10:51:46

alesib
New member
Inregistrat: 2008-09-23

rana vagin

Buna ziua! Vreau sa va anunt de la inceput ca nu stiu despre ce e exact si e posibil sa nu ma pronunt bine! O sa trec direct la subiect! Atunci cand imi bag mana in vagin gasesc ca un fel de biluta, cat un bob de fasole( mentionez ca nu stiu cum ii sp). Am sesizat pe acel bob un fel de rana(gaura), asta se intampla in urma cu ceva timp aproape un an. In acel timp am fost la controale la medicul ginecolog dar nu mi-a sp nimic, doar ca sunt ok! prin luna noiembrie am facut niste spalaturi cu ceaiuri crezand ca poate mi va retragera rana(gaura). Anul am acesta am observat ca rana( gaura) sa marit aproape dublu. Ce poate fi? grav? E grav? In luna feb sunt programata la medic dar nu mai am rabdare? va rog raspundeti-mi! Va multumesc! sper ca am fost destul de explicita?

#2 2010-01-16 13:05:17

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: rana vagin

nu cumva ce ai atins tu acolo e colul uterin?
nu-l mai sacai

#3 2010-01-16 16:01:24

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: rana vagin

alesib a scris:

Buna ziua! Vreau sa va anunt de la inceput ca nu stiu despre ce e exact si e posibil sa nu ma pronunt bine! O sa trec direct la subiect! Atunci cand imi bag mana in vagin gasesc ca un fel de biluta, cat un bob de fasole( mentionez ca nu stiu cum ii sp). Am sesizat pe acel bob un fel de rana(gaura), asta se intampla in urma cu ceva timp aproape un an. In acel timp am fost la controale la medicul ginecolog dar nu mi-a sp nimic, doar ca sunt ok! prin luna noiembrie am facut niste spalaturi cu ceaiuri crezand ca poate mi va retragera rana(gaura). Anul am acesta am observat ca rana( gaura) sa marit aproape dublu. Ce poate fi? grav? E grav? In luna feb sunt programata la medic dar nu mai am rabdare? va rog raspundeti-mi! Va multumesc! sper ca am fost destul de explicita?

cred ca este colul uterin, descris foarte plastic smile nu imi imaginez ce altceva ar putea fi.

si oricum, oricat de ciudat ar parea sfatul meu, nu mai baga mana in vagin prea des in cautarea unor rani etc deoarece mainile sunt printre cele mai murdare parti din organsim si cred ca ti-ai putea provoca pana la urma probleme, adica infectii.

desigur ca ii poti expune problema ta medicului cand vei merge in februarie, dar eu zic ca nu ai motive de ingrijorare, e foarte foarte probabil sa fie vorba despre colul uterin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.