|
Nu esti logat.
Infectie urinara sau anticoncenceptionalele sunt devina!#1 2010-01-16 19:07:42
infectie urinara sau anticoncenceptionalele sunt devina!Buna !de inceput sa va zic cate despre mine ;am 2 nasteri prin cezariana si am folosit anticonceptionalel acum 5 ani inait de a avea fetita tipm de 1 an de zile fara probleme MARVELON 28;acum cam de 5 luni le-am reintrodus refuzand steriletul deocamdata ;si am observat ceva schimbari in primul rand ca apetit sexual care e foarte scazut;ma si cearta sotul ca am pe altcineva ca eu mereu nu am chef ;nu e doar pastilele dar si 2 copiii ;curatenie toata ziua acelasi lucru.Ce m-i se pare mai ciudat este ca am o usturime vaginala care incepe cam la o saptamana dupa menstruatie si care ma deranjeaza si in timpul contactului si uneori si cand urinez; nu mi-am facut nici o analiza deocamdata doar am folosit femigin niste praf dezinfectant dar fara rezultat;voi ce m-a sfatuiti sa fac si ex urinar si control;mentionez ca nu am mai facut control ginecologic de 1 an si 2 luni;am avut si candida mai abundenta in timpul sarcinii parca mai e si acum un pic dar nu stiu exact de la ce vine usturimea asta e ca o jena pe care vreau sa o inlatur!multumesc Offline #2 2010-01-16 19:38:30
Re: infectie urinara sau anticoncenceptionalele sunt devina!desigur irimia...ideal ar fi sa faci amandoua...ar fi prioritar cel ginecologic totusi daca spui ca aceasta usturime nu e permanenta... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|