|
Nu esti logat.
Anticonceptionale:(#1 2010-01-16 20:27:00
anticonceptionale:(cum am zis in alt subiect,mi-a venit ciclul cu o saptamana inainte sa termin medicamentele...e mai rosu la culoare,nu e visiniu..e chiar rosu...vine putin si ma doare putin burtica...probabil de la stres sau atata medicam si antibiotice luate in ultimul timp...sau altceva de la ce..?intrebarea e ca joi termin medicamentele...o sa mai imi vina odata dupa ce le termin?o sa am parte d 2 menstruatii?..multumesc iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2010-01-16 22:40:44
Re: anticonceptionale:(un raspuns...ceva? iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #3 2010-01-16 22:41:29
Re: anticonceptionale:(probabil e spotting din cauza faptului ca ai luat antibiotice si a scazut protectia anticonceptionalelor! sper ca te-ai protejat in timpul tratamentului si 7 zile dupa! s-ar putea sa-ti vina si menstruatia normala, aici chiar nu stiu ce sa-ti zic "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #4 2010-01-17 10:56:03
Re: anticonceptionale:(deeyanna daca ai scrie intrebarile la un singur topic ar fi mai usor sa te urmarim... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|