|
Nu esti logat.
Controversata pastila din sapt a treia#1 2007-08-12 18:30:01
Controversata pastila din sapt a treiaDe 6 luni iau anticonceptionale Yasmin. Luna trecuta mi`am amanat menstruatia cu o saptamana, astfel am ramas cu o folie cu 14 pastile. Mi`a venit menstruatia normal pe data de 22 iulie. Am inceput folia cu 14 pastile pe 26 iulie si am luat pastilele timp de 14 zile, ultima miercuri, 8 august. M`am gandit ca din moment ce am o folie cu 14 pastile sa intrerup ca si cum as fi uitat o pastila din sapt a treia si am zis ca fac o scurta pauza si apoi incep o noua folie de luni. Ultimul contact sexual neprotejat l`am avut viner pe data de 10. Exista posibilitatea sa fiu insarcinata??? In prospect nu scrie nimic despre eficacitatea pastilelor cand urmezi aceasta metoda sau daca sangerarea menstruala ar trebui sa apara sau nu .. AM nevoie de un raspuns urgent daca se poate!!! Offline #2 2007-08-12 18:42:56
Re: Controversata pastila din sapt a treiastai ca nu inteleg... deci tu, in loc sa iei o folie intreaga de 21 pastile, ai luat doar 14 pastile? si apoi ai facut pauza? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-08-12 18:49:12
Re: Controversata pastila din sapt a treiaDeci mie mi se pare logic. Am luat luna trecuta o foile si ink o sapt din urmatoarea folie. Si am inceput luna asta cu folia cu 14 pastile. Nu am mai luat prima pastila din a 3`a saptamana (ca nu am mai avut pastile din folia asta pentru a 3`a saptamana) si e ca si cum as fi omis una si am ales varianta cu pauza. Nu e logic? Oricum: e ca si cum joi as fi omis o pastila (fiecare o iau la ora 21) si am avut protectie pana vineri la ora 9 dimineata. SI contactul sexual l`am avut la ora 14. Deci am depasit cu 5 ore termenul de` garantie` a eficacitatii. Ma gandesc ca sansele de a ramane gravida sunt cam mici, nu? De vineri nu am mai avut contact sexual. Offline #4 2007-08-12 21:58:37
Re: Controversata pastila din sapt a treiadepinde de perioada ta fertila. daca ai fost in zilele fertile era de ajuns sa fi uitat una si apoi sa le iei si pe restu pana la terminarea foliei de 21, ca tot ramaneai. totul depinde de zilele fertile. asa am patit si eu si nu e placut de loc Ultima oara a fost editat de minola (2007-08-12 21:59:22) ofera viata unui mic inger Offline #5 2007-08-12 22:01:14
Re: Controversata pastila din sapt a treiacand iei anticonceptionale nu ai perioada fertila. nu exista asa ceva, asta e si scopul lor. Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-12 22:05:28
Re: Controversata pastila din sapt a treiade acord cu ivy.. (p.s. nu exista perioada fertila atata timp cat iei anticonceptionale..repet ideea cu toate ca a zis si ivy..pentru a pune in evidenta..nu e adevarata acea afirmatie ) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #7 2007-08-13 10:14:17
Re: Controversata pastila din sapt a treiaAstazi de dimineata mi`a venit menstruatia, deci banuiesc ca totul e in regula. Asa ca fac 7 zile pauza si ma apuc iarasi. Multzumesc tare pentru sfaturi!!! Stiu si eu ca nu exista perioada fertila. Adica daca iei pastile numai cu progesteron in jumatate din cicluri se produce ovulatia, dar mucusul cervical este foarte dens si nu se poate realiza fecundarea. Adica acestea sunt efectele anticonceptionalelor: inhiba ovulatia si ingroasa mucusul cervical. Deci eu ma bucur ca e ok. Trebuie sa le scriu celor care produc Yasmin sa tipareasca alt prospect, mai detaliat. Offline #8 2007-08-13 14:42:58
Re: Controversata pastila din sapt a treiaPlacide, trebuie sa mergi la medicul de planning, contraceptivele sunt pastile care se vind pe prescriptie, fireste farmacistele care nu respecta legea au si ele parte de vina insa toate informatiile, complet si corect, le aflii la cabinetul de planning Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-08-14 17:35:23
Re: Controversata pastila din sapt a treiadoctoressa. Doctoritele de la planning din Deva sunt mai pluta decat sunt in eu in anul 4 de medicina, si eu nici macar nu am facut ginecologie. Sincera sa fiu, pana acum nu am intalnit pe cineva care sa imi explice tot ce vreau sa stiu despre anticonceptionale. Offline #10 2007-08-15 15:36:37
Re: Controversata pastila din sapt a treiahai sa vedem....cam ce ai vrea sa stii? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-08-23 12:44:42
Re: Controversata pastila din sapt a treiaScuze pentru a nu am putut raspunde mai prompt la `invitatie`, dar suntem cu casa in renovari si nu am mai avut acces la internet. Offline #12 2007-08-23 13:41:43
Re: Controversata pastila din sapt a treiain cazul contraceptivelor doar cu progesteron...daca nu ma insel...poate sa apara sarcina extrauterina...deci cele combinate...si progesteron si estrogen sunt mai bune... happy with him...inlove with him... Offline #13 2007-08-23 16:22:23
Re: Controversata pastila din sapt a treiapLACIDE, IN PLUS, CRED CA E BINE SA ITI DORESTI SA NU ITI INHIBE OVULATIA, PENTRU CA MECANISMUL INHIBITIEI E ACELASI(CU TOT AXUL)...ceea ce te lasa pe tine fara estrogen(ca si cum ai intr in menopauza...cu tot cortegiul de bucurii, vezi osteoporoza, etc) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|