|
Nu esti logat.
Sangerare abundenta in loc de spotting#1 2010-01-18 20:08:11
sangerare abundenta in loc de spottingca tratament pentru hemoragie menstruala i s-a recomandat yasmin.La primul blister a luat si cate un orgametril ca sa contracareze oarece efecte ale orgametrilelor luate inainte, timp de 10 zile.spotting ul a fost usurel, ba roz ,ba maro,l-a dus cu bine. La pauza de 7 zile ,a patra zi a venit brusc menstruatia abundenta ca de obicei, dar mai nou si ingrijorator, cu un fel de tesuturi roz ca niste buc. de carne roz legate intre ele cu snurulete. A inceput al doilea blister, menstruatia nu se terminase bine dar in loc de spotting, dupa 3 pastile de yasmin a aparut o sangerare rosu aprins abundenta si cu chegulete negre.La spital a zis de ceea ce a eliminat ca ar fi fost vorba de o hiperplazie si s-a eliminat.ce se poate face cu sangerarea aceasta careia ii zic spotting , cat de mult poti sa maresti doza de anticonceptional ca sa nu mai sangerezi asa si sa se regleze?rog poate imi raspunde si doctoressa Offline #2 2010-01-18 21:45:56
Re: sangerare abundenta in loc de spottingSpotting-ul se regleaza in timp. Eu am avut pe toata perioada primului blister, cand am schimbat Marvelon cu Jeanine. Depinde de organism. Poate sa le schimbe daca nu se acomodeaza cu ele. Offline #3 2010-01-19 11:09:57
Re: sangerare abundenta in loc de spottingas vrea sa stiu daca se poate mari doza de anticonceptional si la cat, in caz de aceasta sangerare, caci nu e nici roz nici maro e sange curat si e destul de mult Offline #4 2010-01-19 11:33:29
Re: sangerare abundenta in loc de spotting
daca singereaza foarte abundent sa ia 2 pastile pe zi pina dispare singerarea....asta nu e spotting! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-01-19 19:21:31
Re: sangerare abundenta in loc de spottingpentru doctoressa cu multuniri anticipate....... se iau 2 pe zi ,odata sau una dimineata si una seara?rog raspuns Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|