|
Nu esti logat.
Am Endometrioza . Cat de grav este ?#1 2010-01-18 06:28:23
Am Endometrioza . Cat de grav este ?In urma unui control ginecologic mi s-a descoperit endometrioza . Ultima oara a fost editat de anca87 (2010-01-18 06:31:06) Offline #2 2010-01-18 10:38:48
Re: Am Endometrioza . Cat de grav este ?hmm...de unde stii ca este endometrioza?ti s-au descoperit chisturi?daca da, ai facut testul CA125?un asemenea diagnostic se pune cu exactitate numai dupa o inteventie chirurgicala...intr-adevar, se zice ca este una dintre principalele cauze ale infertilitatii, dar sunt sanse sa mai faci copii, mie de exemplu mi-a zis ginecoloaga ca se pot face copii asa, sa zicem pe cale naturala cu sanse de 20%, dar se pot face prin metode de fertilizare...Te doare vreun ovar?Adica simti o durere in partea de jos...ca si cum ai zice ca ai o anexita....nu este o durere locala, ci mai degraba pe intreaga parte de jos...mai este un topic despre endometrioza...unde exista si ceva linkuri...poate te ajuta!Este o boala recurenta, nu scapi de ea....dar fa-ti intai de toate si testul CA 125 sa vezi....ca asa nu prea poti diagnostica o astfel de boala...Daca mai doresti sa stii altele, feel free to ask.Eu am fost operata de endometrioza in noiembrie anul trecut.... Offline #3 2010-01-18 17:31:55
Re: Am Endometrioza . Cat de grav este ?kreed , mi?au descoperit chisturile , dar nu mi?au facut testul de care spui . Offline #4 2010-01-19 14:49:52
Re: Am Endometrioza . Cat de grav este ?si eu sunt din timisoara!ce bine!!la ce doctor ai fost?eu m-am operat la bega, la doctorul margan... Offline #5 2010-01-19 18:39:38
Re: Am Endometrioza . Cat de grav este ?kreed , eu la medic am fost in Deva . Ca eu de acolo sunt . As vrea sa merg in Timisoara la cineva , sa imi faca alt control si sa aud alta parere . Imi poti recomanda pe cineva ? Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-20 10:25:45
Re: Am Endometrioza . Cat de grav este ?pai, eu am fost la margan operata, dar sincer nu il recomand(din punct de vedere al comportamentului,nu stie sa se comporte sau sa vorbeasca, ca din punct de vedere al calificarii, as putea zice ca este un doctor bun) La policlinica Doctor catu, este o doctorita destul de bun este chiriac dana, am fost la ea si s-a purtat f bine, dar la cat este destul de scump, pe mine un pap, consult si eco m-au costat 180 de lei! si acum din auzite bun doctor cica este mihai bacila(policlinica grigoras), as vrea sa merg la el, hannah ibrahim-la policlinica catu si am mai citit pe forum ca ar mai fi inca o doctorita buna iar parca ceva cu florentina..nu mai stiu numele de familie, cauta la dr ginecologi buni.Eu am mai fost recent la policlinica Grigoras la doamna doctor Gavrilita Bianca, mi s-a parut ok, dar am indoilelile mele despre ce mi-a explicat, nu am fost total multumita si as vrea sa ma duc la doamna doctor Zahner Mihaela(Catu si Grigoras) sau la doamna doctor Domocos(a fost la catu, nu mai este-lucreaza si in spital, dar nu stiu daca la Bega sau la Odobescu).Saptmana viitoare ma duc si iti spun.La grigoras se practica tarife mari, la Bacila cand ieseau lasau femeile insarcinate cate 200 de lei.... Offline #7 2010-01-20 13:18:21
Re: Am Endometrioza . Cat de grav este ?kreed , eu la femei ginecolog NU MERG ! Offline #8 2010-01-20 13:57:07
Re: Am Endometrioza . Cat de grav este ?Atunci du-te la mihai Bacila sau Murariu ALin de la Policlnica Grigoras sau la Murariu il gasesti si la Policlinica Catu! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|