|
Nu esti logat.
As putea fi insarcinata?-3#39 2010-01-20 10:48:38
Re: As putea fi insarcinata?probabi e de la intreruperea AC... pana isi revine organismul la normal Offline #40 2010-01-20 10:51:49
Re: As putea fi insarcinata?mesii heim....aolooo eram stresata rau... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #41 2010-01-20 10:52:17
Re: As putea fi insarcinata?n-ai pt ce Offline #42 2010-01-20 13:12:21
Re: As putea fi insarcinata?si eu am renuntzat la pastile si mia venit in primele 2 luni(adik pana acum) pe 6 decembrie si pe 7 ianuarie dar culoarea e ciudata mai mult maro ....dar eu cred k tot de la intreruperea pastielor e,nu? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #43 2010-01-20 14:20:25
Re: As putea fi insarcinata?pai din cate zice heim...cred ca da “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|