homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oboseala continua

#1 2008-09-26 11:54:11

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Oboseala continua

Fetele baiatul meu are o problema, nu se poate odihni...seara il apuca 2-3 noapte pentru ca, spune el, daca se aseaza in pat la o ora rezonabila il apuca 4 dimineata cu ochii pe pereti...noaptea nu doarme bine, se trezeste de multe ori cu gatul uscat...in concluzie dimineata e mai obosit decat cand s-a culcat. Ce sa faca sa reuseasca sa se odihneasca?

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2008-09-26 11:54:51)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#2 2008-09-26 11:56:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Oboseala continua

Ziceau fetele de ceaiul "Somn linistit" de la Plafar, sa incerce sa bea o cana inainte de culcare.
Si sa incerce sa se bage in par cu cate o jumatate de ora mai tarziu pana ajunge sa adoarma mai devreme

#3 2008-09-26 11:57:33

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

i-am zis si eu k nu se compara somnul de la 10-11 seara cu cel de la 4 dimineata dar cica daca nu sta pana i se inchid okii la propriu nu reuseste sa adoarma...o sa ii iau ceai de asta sa vad daca are vreun efect

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#4 2010-01-20 16:40:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Hematolog cred

#5 2010-01-20 16:40:23

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

depinde de ce carente
multe din ele se rezolva si cu reteta de la medicul de familie

Publicitate

loading...

#6 2010-01-20 19:05:22

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Duşurile calde şi o ceaşcă de ceai de tei alungă insomniile
florile de tei sunt utilizate ca sedative, in insomnii.Insomnia se trateaza cu succes cu ceai de tei si ceai de lavanda
Specialiştii atenţionează că pastilele nu sunt singurele modalităţi de a adormi. De cele mai multe ori acestea crează dependenţă. ?n timp, există şi riscul ca organismul să devină imun. Odată doza mărită, apar efectele negative, precum starea de somnolenţă sau pierderea capacităţii de concentrare. Psihologii ne recomandă c?teva trucuri naturale, care nu pun sănătatea ?n pericol.

Astfel, duşurile şi ceaiurile calde au tendinţa de a ne relaxa şi moleşi organismul. Acestea sunt recomandate cu cel mult o jumătate de oră ?nainte de a ne culca. Potrivit psihologilor, nu este indicat să adormim cu televizorul aprins. Zgomotele de fundal şi schimbarea intensităţii luminii pot afecta calitatea somnului. Cu toate acestea, ascultarea unei muzici liniştitoare pe fundal este mai mult dec?t binevenită, mai ales dacă imită zgomote din natură.

Un alt truc de adormire este lectura. C?teva pagini citite ?nainte de culcare duc la relaxarea creierului.

Aerisirea camerei c?teva minute seara este la fel de importantă pentru o odihnă perfectă. Şi, pentru un somn dulce, evitaţi consumul dulciurilor sau al ciocolatei ?nainte de culcare.

Ultima oara a fost editat de adina15 (2010-01-20 19:07:57)

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.