|
Nu esti logat.
Va rog raspundeti-mi , doctoressa#1 2007-08-22 16:12:16
va rog raspundeti-mi , doctoressaBuna ziua, am o intrebare in legatura cu testele de sarcina. Am avut un contact sexual neprotejat acum25 de zile. N-a ejaculat in interior, de fapt a intrat foarte putin aproximativ 10-15 secunde, asa ca sperma sigur nu a fost, dar nu stiu de picaturile placerii daca au fost sau nu. Oricum eu eram in ultima zi de menstruatie si am crezut ca nu sunt in perioada fertila. Am un ciclu foarte neregulat, dar inainte de contactul cu pricina am avut o scurgere ca un albus de ou si din ce am aflat ulterior acesta e semn ca am fost la ovulatie. Asa ca la 20 de ore de la contactul respeciv am luat prima pastila de postinor, apoi la 12 ore pe a doua. Problema e ca mai luasem postinor cu aprox. 2 luni inainte si mi-e frica ca acum nu-si mai face efctul. La 5 zile dupa postinor am avut o sangerare care a durat cam 5 zile, dar a fost mai resusa cantitaiv deca menstra. Offline #2 2007-08-22 16:19:54
Re: va rog raspundeti-mi , doctoressadaca testul a fost facut cind spui nu prea cred ca esti gravida...menstra eu as astepta-o insa functie de singerarea de dupa Postinor(a durat destul de mult ca sa o consideram menstruatie, chiar daca a fost mai redusa cantitativ)...sfircurile nu stiu de ce te ustura.....motive pot fi insa multe Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-08-22 16:26:19
Re: va rog raspundeti-mi , doctoressamultumesc mult de raspuns. Pentru problema ci sfarcurile sa consult un ginecolog sau ce fel de doctor? Si ati putea sa imi enumerati cateva motive ale usturimilor. Ma gandeam sa mai repet si testul de sarcina...Multumesc inca o data! Offline #4 2007-08-22 16:31:14
Re: va rog raspundeti-mi , doctoressastimularea exagerata in cursul preludiului, lenjeria intima din material sintetic dar si bluzele din material sintetic, eventual mai cresc sinii(nu stiu ce virsta ai) etc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-08-24 14:35:21
Re: va rog raspundeti-mi , doctoressamultumesc de raspuns Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-24 15:12:53
Re: va rog raspundeti-mi , doctoressadaca iei contraceptive, da....eu insa nu stiam ce virsta ai(ca nu ai tinut sa ne anunti)...cred ca mai degraba merita sa ne gindim la haine si materialul din care sunt facute Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|