homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

M

#1 2010-01-20 11:09:28

Lore117
New member
Inregistrat: 2008-12-24

m

Buna.
Vinerea trecuta am terminat un tratament pentru candidoza (gynozol 400mg, nizoral 200 si spalaturi cu tantum rosa) si duminica ar fi trebuit sa imi vina menstruatia dar nu a venit. Specific ca iau anticonceptinale marvelon 21 de mai bine de 2 ani si cea mai mare intarziere a fost de 2 zile. Tratamentul respectiv pentru candidoza l am mai urmat in urma cu un an si nu am avut nici o problema.Am citit ca nizoralul provoaca dereglari menstruale dar tot am inceput sa ma panichez putin. Vroiam sa stiu daca am de ce sa imi fac griji sau intarzierea este cauzata de pastile?
Mai specific ca in fiecare zi am observat cateva pete mici maronii fara miors pe chilot dar nu sunt convinsa ca este sange sau poate o secretie .
Multumesc

#2 2010-01-20 11:44:42

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: m

pete maronii.....in fiecare zi din timpul foliei sau in timpul pauzei?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2010-01-20 12:47:22

Lore117
New member
Inregistrat: 2008-12-24

Au aparut niste pete mici in timpul pauzei si am presupus ca poate din cauza tratamentului mai ales ca pe pastilele nizoral scrie ca pot provoca tulburari menstruale

Ultima oara a fost editat de Lore117 (2010-01-20 13:29:02)

#4 2010-01-20 16:53:14

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Daca ai luat corect folia de mervelon, nu ai de ce sa iti faci griji. Cel mai probabil e din cauza tratamentului.

Fericita mamica de Aida Maria!

#5 2010-01-21 10:50:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Lore117 a scris:

Buna.
Vinerea trecuta am terminat un tratament pentru candidoza (gynozol 400mg, nizoral 200 si spalaturi cu tantum rosa) si duminica ar fi trebuit sa imi vina menstruatia dar nu a venit. Specific ca iau anticonceptinale marvelon 21 de mai bine de 2 ani si cea mai mare intarziere a fost de 2 zile. Tratamentul respectiv pentru candidoza l am mai urmat in urma cu un an si nu am avut nici o problema.Am citit ca nizoralul provoaca dereglari menstruale dar tot am inceput sa ma panichez putin. Vroiam sa stiu daca am de ce sa imi fac griji sau intarzierea este cauzata de pastile?
Mai specific ca in fiecare zi am observat cateva pete mici maronii fara miors pe chilot dar nu sunt convinsa ca este sange sau poate o secretie .
Multumesc

petele maronii despre care vorbesti sunt pete de singe...iata deci menstra ta...exista asadar motive de stres

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.