homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere in capul pieptului

#1 2010-01-20 15:24:47

sweet kiki
Full member
Inregistrat: 2007-08-30

durere in capul pieptului

Va rog sa ma ajutati  cu ceva lamuriri in privinta durerilor prezente  in capul pieptului .  Mama mea face tratament ptr depresie cu stilnox  , sanval si xanax. De la un timp se vaita de dureri in capul pieptului , de fapt zice ca in spatele acestuia , cu radiatii intercostale , sub san . Medicul psihiatru i-a raspuns ca ar fi din cauza alimentatiei. Dar o doare nu cand mananca sau dupa aceea ,ci la efort sau cand iese afara  la aer. Va rog sa ma indrumati unde sa o duc sa faca un control ,  ce sa-i fac sau ce ii provoaca aceste dureri .Va multumesc .

#2 2010-01-20 16:47:59

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: durere in capul pieptului

Cred ca ar trebui sa incepeti cu medicul de familie. Cu siguranta el va sti incotro sa va indrume.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-01-20 18:13:41

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

sweet kiki a scris:

Va rog sa ma ajutati  cu ceva lamuriri in privinta durerilor prezente  in capul pieptului .  Mama mea face tratament ptr depresie cu stilnox  , sanval si xanax. De la un timp se vaita de dureri in capul pieptului , de fapt zice ca in spatele acestuia , cu radiatii intercostale , sub san . Medicul psihiatru i-a raspuns ca ar fi din cauza alimentatiei. Dar o doare nu cand mananca sau dupa aceea ,ci la efort sau cand iese afara  la aer. Va rog sa ma indrumati unde sa o duc sa faca un control ,  ce sa-i fac sau ce ii provoaca aceste dureri .Va multumesc .

Si eu zic ca e bine sa incepeti cu medicul de familie, sfatul lui e cu siguranta mai bun decat unul oferit pe forum - chiar si prin simplul fapt ca e fata in fata o discutie, plus ca acesta e rolul sau. Daca din motive obiective sau nu nu puteti apela la medicul de familie, nu ar fi rau un consult cardiologic, daca durerea nu are legatura cu alimentatia si apare mai ales la efort.

Este posibil ca durerea aceasta, senzatia de apasare si lipsa de aer consecutiva sa fie corelate si cu episodul depresiv prin care mama ta trece, dar probabil daca ar fi fost asa, psihiatrul si-ar fi dat seama.

Astfel ca solutia cu medicul de familie, apoi cardiolog pare cea mai buna.

Multa sanatate si sper sa se rezolve curand si cu depresia si cu durerea, am avut si eu pe cineva in familie cu depresie si a fost destul de complicat!

#4 2010-01-21 08:48:44

sweet kiki
Full member
Inregistrat: 2007-08-30

Multumesc pentru raspunsuri o sa incercam la un cardiolog  .

#5 2010-01-21 17:06:39

SophieSt
Membru
Inregistrat: 2009-09-22

Si mama mea a trecut printr-o perioada de anxietate si avea dureri in capul pieptului, pana a fost diagnosticata cu atacuri de panica. Asa am aflat si eu ca "atacul de panica" se poate manifesta cu dureri de cap, cresterea tensiunii, senzatia de sufocare, senzatia de apasare in piept... Dupa ce a inteles ce se intampla cu ea, au disparut si senzatiile de rau. Dar bineinteles ca inainte a fost pe la diversi medici pentru a exclude alte cauze medicale...

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.