|
Nu esti logat.
Interpretare analiza secretie vaginala#1 2008-08-12 17:56:27
Interpretare analiza secretie vaginalaBuna Ziua Offline #2 2008-08-12 23:29:07
Re: Interpretare analiza secretie vaginalanu...ai gardnerella Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-09-25 21:25:49
Re: Interpretare analiza secretie vaginalaAs dori sa stiu daca ovulele Meclon pot fi folosite si pe durata ciclului menstrual. Sunt la jumatatea tratamentului. Offline #4 2008-09-25 21:33:21
Re: Interpretare analiza secretie vaginalatre' sa scrie in prospect mami de minuni Offline #5 2008-09-25 23:33:54
Re: Interpretare analiza secretie vaginalada ai gardnerella. trebuie sa faci tratament cu metronidazol cp 500 mg/zi (2 cp de 250 mg in priza unica) si ovule flagyl 1 ovul/zi seara inainte de culcare, timp de 7 zile. partenerul sa ia priza unica 2 g de metrondazol (8 cp de 250 mg). evitati contactul sexual pe timpul celor 7 zile de tratament sau folositi prezervativ. Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-05 00:55:58
Re: Interpretare analiza secretie vaginalaBuna doctoressa ... am fost si eu dupa mult timp de la primul meu act sexual .. la ginecolog si sunt un pic speriata .. de rezultate.. am fost la o clinica .. recomandata a fii buna .. nu stiu daca am voie sau nu sa zic .. in fine .. mi-as dori sa ma poti ajuta sa-mi spui te rog .. daca e ceva de ingrijorat referitor la analizele mele. Offline #7 2010-01-05 10:19:25
Re: Interpretare analiza secretie vaginaladaca e doar gardnerella nu e grav, se trateaza. Offline #8 2010-01-05 22:41:35
Re: Interpretare analiza secretie vaginalanu:( nu scrie nimic legat de asta .. asta e tot ce am... mi-a dat sa-mi fac si irigatii cu tantum rossa .... k nu avea un aspect prea placut secretia mea ... .. chiar nu stiu .. ce sa mai fac ... astept acum rezultatul testului popanicolau ... mi-a zis sa astept 2 saptamani .. sa vad ce o iesii acolo ... .. Offline #9 2010-01-05 22:55:14
Re: Interpretare analiza secretie vaginalagardnerella nu e o infectie pt care sa-ti faci griji e o dereglare a florei vaginale...si daca faci corect tratamentul prescris de doctor... se va rezolva "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #10 2010-01-06 21:52:48
Re: Interpretare analiza secretie vaginalaas mai avea o intrebare .. daca irigatiile .. nu pot sa le fac chiar de 2 ori pe zii ... nu ishi mai face efectul? k am inteles ... k nu ar fi bine nici sa nu faci de 2 ori .. dar nici sa faci prea des.. ca devii prea sensibila... este adevarat? am o situatie mai delicata inca nu pot spune familiei k mi-am inceput viata sexuala ... si cam trebuie sa imi fac irigatiile pe ascuns ... Offline #11 2010-01-06 22:07:22
Re: Interpretare analiza secretie vaginalan-are nimik daca in unele zile faci doar 1 spalatura ....dar incearca sa faci cat de cat exact cum ti-a zis doctorul. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #12 2010-01-07 19:26:46
Re: Interpretare analiza secretie vaginalaok.. am o prietena .. care se pare ca a dat de infectia aia .. suparatoare cu miros de peste ... imi spune ca are mancarimi din ce in ce mai deranjante .. si din spusele ei .. am inteles ca i sau facut niste coji ... stiti cumva despre ce este vorba? mi-as dori sa o pot ajuta ... deocamdata nu se poate duce la ginecolog .. k trebuia sa-i vina menstruatia .. si asteapta ..pana ii va trece dar totusi se vaita mereu la scoala .. ca o deranjeaza Offline #13 2010-01-08 10:16:51
Re: Interpretare analiza secretie vaginalaDin pacate fara tratament nu se poate vindeca. Noi nu pitem decat sa ne dam cu parerea, insa doar medicul ii poate spune ce sa faca si cum sa se trateze. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #14 2010-01-18 23:30:35
Re: Interpretare analiza secretie vaginalabuna am revenit q rezultatul de la popanicolau.... as dori sa stiu si eu ce inseamna ... :-| Offline #15 2010-01-19 10:06:54
Re: Interpretare analiza secretie vaginalaai facut o infectie cu gardnerella, care ti-a inflamat colul. nu e ceva grav, insa tb sa urmezi un tratament (iti va da ginecologul). e posibil sa fi facut infectia asta dintr-o dereglare a florei. rezultatul de la papanicolau e bun, nu ai leziuni asupra colului. Offline #16 2010-01-21 21:22:01
Re: Interpretare analiza secretie vaginalamersi frumos am sa vad ce tratament imi va da ... si va voi spune! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|