homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce bine ar fii.............-2

#20 2010-01-19 23:11:11

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Re: ce bine ar fii.............

kat, eu sunt complet de acord cu tine, dar  cred ca sotul lui Almi se referea mai degraba la faptul ca multe femei esueaza sa atinga acel punct tocmai fiindca se concentreaza prea mult asupra lui, iar spontaneitatea actului sexual se pierde din cauza asta. Unele femei sunt atat de fixate pe scopul asta, incat uita sa se simta bine smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#21 2010-01-19 23:37:50

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Stiu ce zici, ca nici eu nu disper la sfarsitul fiecarei partide pentru ca n-am avut. Daca a fost o partida reusita, cu mai multe pozitii sau intr-un loc interesant si m-am simtit bine, nu mai imi pasa ca n-am avut. Dar exista unele momente cand, chiar in timpul partidei, incep sa ma gandesc: "oare o sa am? oare de ce n-am? oare cand o sa am?" desi stiu ca e gresit sa ma gandesc asa.
Cred ca treaba asta tine de puterea de detasare, de a te relaxa complet si de a nu te mai gandi la nimic, sau sa te gandesti la ceva excitant, nicidecum la ce-o fi in neregula cu tine.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#22 2010-01-20 08:02:42

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

E o prostie sa faci dragoste cu partenerul gandindu-te deja la sfarsitul acesteia..Traieste clipa si lasa sfarsitul pentru cand trebuie. Daca ar fi toti mai atenti la momentul de fata si nu la ce obtin la sfarsit cred ca ar fi mult mai multe persoane satisfacute.

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#23 2010-01-20 09:00:56

nimenialtu
Full member
Inregistrat: 2009-09-13

kathrynn a scris:

E foarte usor pentru un barbat sa vina si sa spuna: "ce va agitati atata pt orgasm? mare lucru ca nu aveti bla bla". E usor sa spui asta cand ai de fiecare data, sau aproape. Sa vad eu un barbat care, daca nu are orgasm odata sau de doua ori, nu incepe sa se intrebe ce-o fi in neregula cu el. Femeile de ce n-ar fi la fel?

Mi s-a intamplat de destule ori sa nu am orgasm pentru ca dupa 1-2 ore ma plictiseam/oboseam etc si nu mai imi trebuia. Daca stiu ca partenera a avut macar unul sau daca nu a avut dar nici ei nu ii mai trebuie atunci nu am de ce sa ma gandesc ca e ceva neregula cu mine.

What's the best thing about a blow job?
Ten minutes of silence.

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg big_smile

#24 2010-01-20 19:30:36

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

la inceput eram foarte timida in a-i spune ce vreau , ce-mi doresc in general..si mai ales cand era vb de partea sexuala..insa cu timpul si dandu-ma cu capul de pragul de sus mi-am dat seama ca saracu nu e medium , nu are puteri pananormale si nu are cum sa-mi ghiceasca mie gandurile , ce vreau , ce-mi doresc, cum doresc...totodata mi-am adus aminte si de un citat dintr-o carte ca limbajul, comunicarea+gandirea e singura chestie care ne diferentiaza de animale (sper sa nu se simta nimeni ofensat/a de aceasta afirmatie) asa k m-am hotarat sa ii spun ce anume vreau, cum imi place si uite asa frustrarile cauzate de chestia k el nu-mi citeste  gandurile s-au dus....

insa mare mi-a fost mirarea knd am mai intrebat colege , prietene de chestia k daca ele le spun partenerilor ce anume isi doresc, cum le place lor sa fie in pat, sa ghideze partenerii si sa aud raspunsul categoric si hotarat NU, cu motivatia aferenta "e ca ce sumtem de n timp impreuna ar tb sa stie ce imi doresc si ce-mi place"....vreau sa va spun k am ramas masca...

mda...deci, parerea mea e k topicul este binevenit astfel ca pers care cred k partenerul lor ar trebui sa stie ce-s doresc , sa le citeasca gandurile sa tina seama totusi k acest lucru este aproape imposibil si sa tina seama de sfaturile din jur adik sa comunice cu partenerii/ele lor si sa nu astepte minuni, sa dea totodata dovada de putina empatie...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

Publicitate

loading...

#25 2010-01-20 20:08:33

kathrynn
Hero member

nimenialtu a scris:

kathrynn a scris:

E foarte usor pentru un barbat sa vina si sa spuna: "ce va agitati atata pt orgasm? mare lucru ca nu aveti bla bla". E usor sa spui asta cand ai de fiecare data, sau aproape. Sa vad eu un barbat care, daca nu are orgasm odata sau de doua ori, nu incepe sa se intrebe ce-o fi in neregula cu el. Femeile de ce n-ar fi la fel?

Mi s-a intamplat de destule ori sa nu am orgasm pentru ca dupa 1-2 ore ma plictiseam/oboseam etc si nu mai imi trebuia. Daca stiu ca partenera a avut macar unul sau daca nu a avut dar nici ei nu ii mai trebuie atunci nu am de ce sa ma gandesc ca e ceva neregula cu mine.

Stiu ca nu-i o tragedie, se poate intampla, dar cand i s-a intamplat prietenului meu, el s-a stresat, saracul. Eu am incercat sa-l incurajez, ca nu-i problema atat timp cat nu se intampla des , poate era stresat, etc. 

Si cand am zis: daca nu are orgasm odata sau de doua ori ma refeream la a nu avea nici azi nici data viitoare, nu la a avea mai multe orgasme intr-o partida.

De comunicat, noi comunicam destul de mult. De cate ori i-am zis sa incercam ceva nou, a fost receptiv, la fel si cand i-am zis ce si cum mi-ar placea sa imi faca. Si daca nu ii spun, ii arat, ii iau mana si i-o pun unde vreau eu si apoi de acolo stie el. M-am prins de mult ca in multe situatii, nu doar in materie de sex, daca vrei ceva trebuie sa spui sau sa ceri, ca n-are nimeni de unde sa ghiceasca. La fel, si eu sunt deschisa la sugestiile lui.

#26 2010-01-20 20:20:44

nimenialtu
Full member

kathrynn a scris:

nimenialtu a scris:

kathrynn a scris:

Stiu ca nu-i o tragedie, se poate intampla, dar cand i s-a intamplat prietenului meu, el s-a stresat, saracul. Eu am incercat sa-l incurajez, ca nu-i problema atat timp cat nu se intampla des , poate era stresat, etc. 

Si cand am zis: daca nu are orgasm odata sau de doua ori ma refeream la a nu avea nici azi nici data viitoare, nu la a avea mai multe orgasme intr-o partida.

De comunicat, noi comunicam destul de mult. De cate ori i-am zis sa incercam ceva nou, a fost receptiv, la fel si cand i-am zis ce si cum mi-ar placea sa imi faca. Si daca nu ii spun, ii arat, ii iau mana si i-o pun unde vreau eu si apoi de acolo stie el. M-am prins de mult ca in multe situatii, nu doar in materie de sex, daca vrei ceva trebuie sa spui sau sa ceri, ca n-are nimeni de unde sa ghiceasca. La fel, si eu sunt deschisa la sugestiile lui.

Nu ma refeream la X numere in aceeasi zi. Nu stiu daca mi s-a intamplat sa fie consecutive, dar de fiecare daca cand nu aveam orgasm nu era nici un stres, eu oricum ma simteam implinit ca a avut ea. In plus stiu ca si ea a avut dati cand nu a avut dar nu a contat atata vreme cat stia ca mie mi-a fost bine. Dar pentru noi orgasmul nu e o destinatie, insa mai mereu poposim pe-acolo.

Ten minutes of silence.

#27 2010-01-21 17:16:08

kathrynn
Hero member

nimenialtu a scris:

Dar pentru noi orgasmul nu e o destinatie, insa mai mereu poposim pe-acolo.

Si daca n-ati poposi niciodata acolo?

Imagineaza-ti urmatoarea situatie: intr-un cuplu unul din parteneri are orgasm aproape de fiecare data, in timp ce celalalt partner nu are aproape niciodata.

Ti se pare OK?

#28 2010-01-21 18:07:51

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

eu comunic destul cu A..se mai intampla sa nu am orgasm, si la el la fel ,dar atata timp cat nu se lungeste prea mult perioada cu lipsa orgasmului, totul e f bine..

In America, in sfarsit!big_smile

#29 2010-01-22 10:29:35

crina10022
New member
Inregistrat: 2009-12-10

toti aveti dreptate chiar daca parerile sant impartiote. comunicarea e ft imortanta pt ca toti santem diferiti. degeaba ai avut multi/multe inainte ca actuala/ actualul nu este la fel.intradevar multe se descopera dar este ft benefica si comunicarea. e ca in vb aceea,, daca copilul nu plange mama nu ii da tata,, deci nici noi nu putem visa noapte tot ce isi doreste partenerul/partenera. pe langa comunicare mai sant si gesturile la  care daca esti atent iti cam dai seama ce ii place celui de langa tine.nici pe barbati care se gandesc numa la ei nu ii prea condamn pt ca din pacate sant femei, fete inchise care nu comunica si se multumesc doar cu ce primesc fara sa pretinda sau ofere mai mult. si atunci apare intrebarea: DE CE NU SE GANDESTE SI LA MINE? pai daca e asa, fal sa se gandeasca ghideazal, invatal,iar daca nu merge lasal. dar aici nu santem de vina doar noi pt ca sant barbati care se culca cu fete care sant la inceput iar ele satu pe spate fara sa ofere nimic mai mult iar el ....scuzati expresia ,, da ca boul,, si pe urma le auzi: ,,vai ca ma inselat,,. pai nu ma mir din moment ce tu nu ai comunicat cu el nu ai incercat sa il inveti ce iti place si sa afli ce ii place(incercati sa il faceti curios si lasatil sa creada ca de la el a plecat ideea de a incerca ceva nou<< asta in cazul in care e mandru si nu accepta pareri>>. metode sant multe iar daca iubesti o persoana si sti ce iti doresti in pat obti. totul e sa vrei si sa oferi ca sa poti si pretinde

patfierbinte

#30 2010-01-22 11:02:22

nimenialtu
Full member

kathrynn a scris:

nimenialtu a scris:

Dar pentru noi orgasmul nu e o destinatie, insa mai mereu poposim pe-acolo.

Si daca n-ati poposi niciodata acolo?

Imagineaza-ti urmatoarea situatie: intr-un cuplu unul din parteneri are orgasm aproape de fiecare data, in timp ce celalalt partner nu are aproape niciodata.

Ti se pare OK?

As spune ca nu sunt compatibili pe plan sexual (asta daca cel care nu are stie ca nu a avut probleme in relatii anterioare) si de acolo intervine comunicarea pentru a remedia situatia.

Ten minutes of silence.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.