homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina sau ovulatie?!

#1 2009-11-09 15:45:21

all3gria
New member
Inregistrat: 2007-02-21

Sarcina sau ovulatie?!

bang Sunt total bulversata si cred ca experienta voastra ma poate ajuta!
In data de 12 oct am avut ultima menstra, cu durata de 5 zile, ciclul meu fiind unul destul de neregulat (24 -26 zile, uneori 17...in fine). Ultimele trei luni a fost 24 august , 17 sept, 12 oct. Cu dureri imposibile cateodata, fara sa simt nimic in alte dati. Straniu!In fine!
In 17 oct am avut contact sexual cu prezervativ rupt butter  butter Calculandu-mi eu perioada fertila, nu am vazut zi cu risc si, de aceea, nu m-am aruncat pe Postinor pentru a nu ma deregla hormonal. Saptamana trecuta , marti 03.11, am facut injectia contraceptiva Megestron. Acum , intrebarea de baraj, desi ma simt umflata ca un balon, nu imi vine menstra. De ce? Sunt insarcinata sau e de la injectie? Am vazut pe alte site-uri cum ca as fi in plina perioada fertila, ceea ce nu cred , dar.... simptomele de balonare, de depresie, de nervozitate le aveam , de obicei, inainte de ciclu. Sa fi dereglat injectia menstra? Va rog sa ma sfatuiti! Multumesc!

The Nephilim

#2 2009-11-09 15:49:11

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Sarcina sau ovulatie?!

da, se poate sa-ti deregleze menstra, scrie si pe prospect ca poate provoca ori amenoree, ori sangerari neregulate
dar de ce ai ales metoda asta ?

#3 2009-11-09 15:55:00

all3gria
New member

heimdall - am mastoza fibrochistica si, dupa discutia cu dr de la planning, mi s-a dat varianta aceasta. Nu ma asteptam sa ma deregleze asa repede,  stiu ca sunt efecte secundare, am citit sad . Doar ca am crezut ca se vor instala mult mai tarziu.

The Nephilim

#4 2009-11-09 15:56:49

heimdall
Diamond member

of... chisturi ai la sani ? ca asa chisturi am si eu, si iau AC combinate
daca nu si nu, ar mai fi varianta cu AC doar cu progesteron, dar injectiile astea inseamna o cantitate imensa de hormoni care te dau peste cap complet  neutral

#5 2009-11-09 16:05:13

all3gria
New member

Am chisturi la sanul stang si culmea! eu am alaptat 2 ani de zile. Teoretic ar fi trebuit sa am un risc scazut pt asa ceva, dar ...la stressul de azi grater  Desi urasc injectiile bang am ales varianta asta pt ca mi se parea la indemana si ok ca efecte. Dar crede`ma ca stau de 2 zile cu un stress enorm . Insa cred ca ai dreptate, poate fi din cauza injectiei. Sau nu?! Eu sunt foarte slaba (estrogenu` bata`l vina!!!) si am fost incantata ca s-ar putea sa cresc in greutate big_smile , dar zau daca acum imi doresc sa cresc pentru 9 luni . Nu ma intelege gresit, am o fetita, e minunat, dar la situatia economica si la instabilitatea de la noi mi se pare pur si simplu egoism sa mai faci un copil(daca nu castigi la lotto si atunci poti sa faci 20 fara probleme wink). Sper sa nu fie sarcina , pt ca la cat progesteron am in mine.... hmmm....

The Nephilim

Publicitate

loading...

#6 2009-11-09 16:07:10

heimdall
Diamond member

sarcina n-are cum sa fie
injectia asta pare comoda, dar la cate efecte secundare are...
din ce oras esti ? nu ai alt medic de planning acolo sa-l intrebi ?

#7 2009-11-09 16:12:37

all3gria
New member

Si acum... pana in ianuarie 27... pot sa  box ca tot degeaba. Nu mai iau alti hormoni nici cu slujbe!!!! popa

Ultima oara a fost editat de all3gria (2009-11-09 16:14:16)

The Nephilim

#8 2009-11-09 16:16:24

heimdall
Diamond member

all3gria, eu cum ti-am zis, iau AC combinate, Logest, imi fac periodic controalele la sani si e totul ok... chisturile se comporta ca inainte de a luat AC, se mai micsoreaza, mai dispar, reapar...
asa ca poate ca nu ti-a zis ceva de rau ginecologul, cu siguranta insa contraceptivele injectabile sunt o metoda invechita si cu foarte multe efecte secundare

#9 2010-01-22 13:28:49

all3gria
New member

Heimdall..esti on?Vreau sa te intreb ceva:P

The Nephilim

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.