|
Nu esti logat.
Vreau un sfat#1 2010-01-02 18:42:14
vreau un sfatbuna fetelor am problema ..va rog sa ma ajutati cu un sfat...am luat multe luni gresit pastilele..adica cand imi venea ciclu incepeam o noua fasie de marvelon 21..(nu doar prima data) nu faceam pauza de 7 zile ...acum vreau sa le iau corect .ultima pastila am luat-o marti ,iiar miercuri ar trebui sa incep iara..insa am o intrebare ..daca pe miercuri nu mai am menstruatie si am contact sexual ma protejeaza doar prima pastila?? avand in vedere ca pana acuma le-am luat gresit? dupa cat timp isi fac efectul? trebuie sa folosesc si alte metode in acea saptamana ? mersi mult astept rasp Offline #2 2010-01-02 19:14:38
Re: vreau un sfatle-ai luat gresit...dar ai fost protejata in tot timpul asta. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #4 2010-01-02 19:18:31
Re: vreau un sfatcu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2010-01-22 14:34:27
Re: vreau un sfatdeci, am o intrebare, nelamurire. Iau anticonceptionale de anul trecut, si nu am avut probleme de cand am inceput sa le iau. nici o sangerare, nimic. Si de 2 saptamani am inceput un regim, pe care azi l-am sfarsit, ca nu ma mai pot tine de el....si fix azi am avut niste sangerari, dar nu de culoare rosie, ci mai inchis asa. Sa fie de la faptul ca am tinut cura de slabire? ultima oara am avut contact sexual acum 3 saptamani si m-am si protejat, deci nu cred ca este vreo problema in privinta asta. O fi de la regim? Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-22 14:42:54
Re: vreau un sfatnu, mai degraba e spotting, mai poate aparea si daca iei AC de mai mult timp Offline #7 2010-01-22 18:17:55
Re: vreau un sfata ok, pai nu am mai avut sangerari, adik de dimineata de 2 ori dar f putin, si atat. probabil am racit putin, ca am simtit, ok multumesc mult:* Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|