homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Coci orice tip la barbati

#1 2010-01-18 22:06:42

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

coci orice tip la barbati

Incep prin a imi cere scuze daca informatii despre acest subiect mai exista pe undeva .. Poate totusi nu ar fi rau sa se centralizeze putin informatiile despre acesti coci.

Mi-a iesit la analiza coci gram pozitivi prezenti, flora vaginala 3 si un thricomonas. Dupa ce mi-am gatuit bine prietenul am aflat ca se poate lua si de pe anumite obiecte, desi eram dispusa sa ma duc sa refac analiza si sa ii cant lui vesnica pomenire.

Buuun deci pentru problemele mele mi s-a dat tratament Klion D 10 zile si Atrican 2 pastle /zi, 4 zile si spalaturi. Pentru el...nimic, ca cica e barbat si nu are nevoie. Am zis eu ceva frumos printre dinti  box  si m-am decis sa ma documentez singura. Pentru th. ii dau si lui pastile, dar pentru coci? ca am vazut ca ovulele sunt pentru ei si lui ce sa ii dau.. ovule pisate pe post de crema?
Nu am inteles bine ce sunt cocii gram pozitivi nici cu ce se vindeca, dar mai presus de tot, baiatul meu ce trebuie sa  faca?

Cu scuzele de rigoare daca s-a mai vorbit despre coci si nu am vazut, promit sa sterg totul daca este asa. Dar sper sa ma iertati si sa ma ajutati in aceasta dilema.

Mersi mult

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#2 2010-01-18 22:55:37

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: coci orice tip la barbati

Puccina a scris:

Incep prin a imi cere scuze daca informatii despre acest subiect mai exista pe undeva .. Poate totusi nu ar fi rau sa se centralizeze putin informatiile despre acesti coci.

Mi-a iesit la analiza coci gram pozitivi prezenti, flora vaginala 3 si un thricomonas. Dupa ce mi-am gatuit bine prietenul am aflat ca se poate lua si de pe anumite obiecte, desi eram dispusa sa ma duc sa refac analiza si sa ii cant lui vesnica pomenire.

Buuun deci pentru problemele mele mi s-a dat tratament Klion D 10 zile si Atrican 2 pastle /zi, 4 zile si spalaturi. Pentru el...nimic, ca cica e barbat si nu are nevoie. Am zis eu ceva frumos printre dinti  box  si m-am decis sa ma documentez singura. Pentru th. ii dau si lui pastile, dar pentru coci? ca am vazut ca ovulele sunt pentru ei si lui ce sa ii dau.. ovule pisate pe post de crema?
Nu am inteles bine ce sunt cocii gram pozitivi nici cu ce se vindeca, dar mai presus de tot, baiatul meu ce trebuie sa  faca?

Cu scuzele de rigoare daca s-a mai vorbit despre coci si nu am vazut, promit sa sterg totul daca este asa. Dar sper sa ma iertati si sa ma ajutati in aceasta dilema.

Mersi mult

Parerea mea e ca nu e nevoie sa ia si el tratament pentru coci, depinde si ce sunt e adevarat, dar nu cred ca trebuie sa ia si el tratament, mai ales ca nici tu nu iei smile. Adica eu una as face tratament cuiva daca as avea cultura, nu pe baza unor coci gram pozitivi vizualizati la microscop. Ei pot fi de exemplu streptococi agalictiae, cu care te-ai autoinfectat sa zic asa, ei avand rezervorul in principla la nivelul tractului gastro-intestinal sau poate sa fie vorba despre un streptococ in mod normal "rezident" la nivel vaginal. Cocii gram pozitivi sunt 3 specii mari - streptococi, stafilicoci si enterococi. De asta chiar nu pot sa imi dau cu parerea, odata ce nu ti-au precizat exact despre ce este vorba. Eu in locul tau as fi facut si o cultura, dar oricum, fiind coci gram pozitivi, nu prea vad rostul tratamentului pentru prietenul tau, pentru ca cel mai probabil este vorba despre o "autoinfectare". Din ceea ce vad nu ti-a dat nimic anume pentru coci, de unde deduc ca i-a considerat a face parte din flora locala.

In schimb, fara sa vreau sa te trimit in vreo cearta cu prietenul tau, vreau sa iti zic ca in 99.99% din cazuri Trichomonas se transmite pe cale sexuala. Exista si celelalte ipoteze mai mult pentru spalarea obrazului celui incriminat. Nu zic ca nu poti fi tu exceptia, am cunoscut si eu un caz care cu siguranta a fost o contaminare de undeva din mediu, in absenta unui partener sexual de peste 8 luni, dar in vasta majoritate a cazurilor e o transmitere pe cale sexuala, din mai multe considerente. Pentru trichomonas e bine sa faca si el tratamentul, adica trebuie mai bine zis sa il faca si el.

Cam asta ar fi pe scurt, daca tu esti 100% convinsa de loialitatea prietenului tau, te incadrezi probabil in procentul acela foarte mic de transmitere de pe alte obiecte. Baiatul tau ar trebui sa ia si el tratamentul cu pastile, va fi suficient.

Ps. Ca tot ai ridicat problema cocilor, un coc rau - de fapt in general cei rai sunt gram negativi, repet, in general - ar fi gonococul, asta ca sa faci un pic lumina in lumea cocilor smile

Sanatate multa!

#3 2010-01-18 23:00:41

Puccina
Full member

sarumana de raspuns.  Eu am vazut ca ovulele Klion sunt si pentru coci de aceea am presupus ca sunt tratament pentru cocii mei.

Nu sunt convinsa de fidelitatea lui, chiar deloc, dar ce sa ii fac, nu am dovezi? imi vine sa il omor, am crezut ca sunt analizele proaste si voiam sa repet testul dar era prea scump.. mai scump ca tratamentul.

Multumesc foarte mult de lamurire, a fost foarte bine venita  puss

Ultima oara a fost editat de Puccina (2010-01-18 23:07:03)

#4 2010-01-18 23:15:05

moksha
Hero member

Puccina a scris:

sarumana de raspuns.  Eu am vazut ca ovulele Klion sunt si pentru coci de aceea am presupus ca sunt tratament pentru cocii mei.

Nu sunt convinsa de fidelitatea lui, chiar deloc, dar ce sa ii fac, nu am dovezi? imi vine sa il omor, am crezut ca sunt analizele proaste si voiam sa repet testul dar era prea scump.. mai scump ca tratamentul.

Multumesc foarte mult de lamurire, a fost foarte bine venita  puss

Acopera si cocii, dar cred ca in principal ti le-a dat pentru ca au metronidazol, eficient pe trichimonas. Poate stiu eu gresit, dar oricum ideea ramane, anume ca totusi cocii aia nu sunt o problema prea mare.

Ai o dovada smile dar nu cred ca asta e o solutie, poate ar trebui sa vorbesti cat mai sincer cu el, sa ii explici ca totusi o infectie de genul asta pentru o femeie e un chin pana la urma si ca e pur si simplu urat sa procedeze asa, oricat de ciudat ar parea, e posibil sa ai succes si sa iti povesteasca, daca e ceva de povestit.

Pe de alta parte - repet, nu vreau sa arunc paie pe foc - dar daca nu esti sigura de fidelitatea lui te rog te rog te rog nu mai face sex neprotejat, de unde e trichomonas mai pot veni multe ca sa zic asa smile si nu cred ca mai ai chef de alte neplaceri.

Tu stii cel mai bine ce e de facut, asa ca iti doresc mult succes si multa sanatate!

#5 2010-01-18 23:23:42

Puccina
Full member

suntem de 5 ani impreuna, pastilele acopera in general nevoile noastre de contraceptie. o sa am o discutie cu el, poate cine stie, chiar oi fi luat de undeva. Mama imi povestea ca a luat din maternitate cand m-a nascut pe mine.

Am inceput de azi tratamentul, sper sa se scape rebede de el, sa nu fie gen candida...

Totusi, flora grad 3 ce inseamna..? ca era scris langa coci

Mersi mult de tot pentru ajutor

Ultima oara a fost editat de Puccina (2010-01-18 23:24:16)

Publicitate

loading...

#6 2010-01-18 23:43:30

moksha
Hero member

Puccina a scris:

suntem de 5 ani impreuna, pastilele acopera in general nevoile noastre de contraceptie. o sa am o discutie cu el, poate cine stie, chiar oi fi luat de undeva. Mama imi povestea ca a luat din maternitate cand m-a nascut pe mine.

Am inceput de azi tratamentul, sper sa se scape rebede de el, sa nu fie gen candida...

Totusi, flora grad 3 ce inseamna..? ca era scris langa coci

Mersi mult de tot pentru ajutor

Tot ce se poate, exista cum am zis si exceptii si sper sa te numeri printre acelea.

O sa scapi moderat de repede ca sa zic asa, dar tratamentul nu e chiar placut, depinde acum cum il vei suporta, unele persoane au tulburari gastro-intestinale destul de serioase, dar trec la sfarsit, sunt doar cateva zile.

Nu sunt familiara cu stadializarea exacta a florei, dar prespun ca e o cuantificare a infectiei pe care o ai si fiind trichomonas prezent scorul e mai mare, se va normaliza totul cand vei scapa de ea si sper ca vei face un nou control smile

Multa sanatate!

#7 2010-01-18 23:48:08

Puccina
Full member

Eh daca nu dureaza cativa ani gen candida eu ma declar foarte multumita smile

Asta e, cateva zile o sa stau la "regim" sa nu ma doara burta mai tare tongue ce nu suporta baba la ....sanatate.

Cum sa nu repet? Dupa cele 10 zile de tratament fac 3-4 zile pauza si apoi refac analiza, sper sa fie ok.

#8 2010-01-19 00:01:57

moksha
Hero member

Puccina a scris:

Eh daca nu dureaza cativa ani gen candida eu ma declar foarte multumita smile

Asta e, cateva zile o sa stau la "regim" sa nu ma doara burta mai tare tongue ce nu suporta baba la ....sanatate.

Cum sa nu repet? Dupa cele 10 zile de tratament fac 3-4 zile pauza si apoi refac analiza, sper sa fie ok.

Astept vestile bune si analizele perfecte smile

#9 2010-01-21 23:16:49

Puccina
Full member

offtopic Imi permiteti sa va mai deranjez putin?  tongue
Am o problema cu tratamentul... astazi am sangerat putin pe tampon, sunt in a  4 zi de ovule si m-am speriat, de la ce sa fie... eu eram suspecta de rana pe col dar in urma unei colpo mi s-a zis ca s-a vindecat singura si e ok.
sa fie sangerarea de la rana pe col?

#10 2010-01-22 00:13:04

moksha
Hero member

Puccina a scris:

offtopic Imi permiteti sa va mai deranjez putin?  tongue
Am o problema cu tratamentul... astazi am sangerat putin pe tampon, sunt in a  4 zi de ovule si m-am speriat, de la ce sa fie... eu eram suspecta de rana pe col dar in urma unei colpo mi s-a zis ca s-a vindecat singura si e ok.
sa fie sangerarea de la rana pe col?

nu pot sa stiu sigur de la ce e, asa ca daca se repeta, daca te doare sau daca e mult sange mergi la medic.

in schimb, poate sa fie o simpla ranire la introducerea ovulului, fiind o coincidenta prea mare ca sa nu fie asa, eu zic sa stai linistita, am mai auzit cazuri in care s-a mai petrecut asa.

ps. oricum colul tau este destul de sensibil, cred ca e un grad de inflamatie acolo, avand in vedere infectia pentru care te tratezi.

Ultima oara a fost editat de moksha (2010-01-22 00:14:34)

#11 2010-01-22 00:17:25

Puccina
Full member

ce m-as face fara tine  puss

m-am mai linistit. nu ma doare, a fost putin sange. desi ma simt ca si cum ar trebui sa imi vina, mi s-au umflat sanii, ma jeneaza ovarele putin.. abia astept sa termin tratamentul sa pot face o colposcopie. inflamatie nu mi-a iesit la papa, desi ana acum aveam colul inflamat.

daca imi permiti inca o intrebare... daca se uita o pastila de atrican (mai precis a doua) dar se continua corect are ceva? pentru geniul meu de prieten intreb..
si alta chestie am tot citit ca trebuie repetat tratamentul cu atrican la 7 zile. mie nu mi s-a spus asa desi peste tot pe forum am vazut ca se recomanda. crezi ca este necesar?

Ultima oara a fost editat de Puccina (2010-01-22 00:21:46)

#12 2010-01-22 01:32:47

moksha
Hero member

Puccina a scris:

m-am mai linistit. nu ma doare, a fost putin sange. desi ma simt ca si cum ar trebui sa imi vina, mi s-au umflat sanii, ma jeneaza ovarele putin.. abia astept sa termin tratamentul sa pot face o colposcopie. inflamatie nu mi-a iesit la papa, desi ana acum aveam colul inflamat.

daca imi permiti inca o intrebare... daca se uita o pastila de atrican (mai precis a doua) dar se continua corect are ceva? pentru geniul meu de prieten intreb..
si alta chestie am tot citit ca trebuie repetat tratamentul cu atrican la 7 zile. mie nu mi s-a spus asa desi peste tot pe forum am vazut ca se recomanda. crezi ca este necesar?

bine era sa nu o uite, dar nu-i o problema mare, le continua asa pana le termina.

nu sunt o experta in tratamentul cu atrican, deci nu stiu daca trebuie sa iei neaparat de bun ce zic eu, dar am intrebat+citit si am inteles ca nu e recomandata ferm o a doua cura. probabil asa practica unii doctori, datorita faptului ca se stie ca e uneori greu sa scapi de ea, de aia ti s-a recomandat presupun si sa iti fierbi lenjeria smile eu consider masurile acestea un pic exagerate, cum consider si administrarea a doua cure cand este recomandata una. mai ales ca poate provoca mici tulburari hematologice, la care esti oricum expusa din cauza anti conceptionalelor (sper ca nu fumezi, apropo smile ), plus ca am spus deja, medicatia antiparazitara e destul de violenta pentru organism.

poti sa optezi pentru o a doua cura doar daca la examenul de secretie nu iti va disparea, asta e parerea mea, dar nu e rau sa mai ceri si alte pareri, inclusiv un alt doctor, daca tu ai citit asa pe forum, poate altcineva are mai multa experienta cu acest tratament.

Ultima oara a fost editat de moksha (2010-01-22 01:34:15)

#13 2010-01-22 18:15:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

moksha a scris:

Puccina a scris:

bine era sa nu o uite, dar nu-i o problema mare, le continua asa pana le termina.

nu sunt o experta in tratamentul cu atrican, deci nu stiu daca trebuie sa iei neaparat de bun ce zic eu, dar am intrebat+citit si am inteles ca nu e recomandata ferm o a doua cura. probabil asa practica unii doctori, datorita faptului ca se stie ca e uneori greu sa scapi de ea, de aia ti s-a recomandat presupun si sa iti fierbi lenjeria smile eu consider masurile acestea un pic exagerate, cum consider si administrarea a doua cure cand este recomandata una. mai ales ca poate provoca mici tulburari hematologice, la care esti oricum expusa din cauza anti conceptionalelor (sper ca nu fumezi, apropo smile ), plus ca am spus deja, medicatia antiparazitara e destul de violenta pentru organism.

poti sa optezi pentru o a doua cura doar daca la examenul de secretie nu iti va disparea, asta e parerea mea, dar nu e rau sa mai ceri si alte pareri, inclusiv un alt doctor, daca tu ai citit asa pe forum, poate altcineva are mai multa experienta cu acest tratament.

sa repetam analiza de secretie la 7 zile de la sfirsitul tratamentului...iar nu pe acesta!
daca analiza secretiei iese prost(ceea ce ma cam indoiesc) atunci merita discutat despre o eventuala reluare a unui top de tratament(nu neaparat acelasi)...
totusi, trichomonas se trateaza usor si fara probleme asadar nu prea sunt motive pentru a relua tratamentul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#14 2010-01-22 18:23:51

Puccina
Full member

la 2 zile de la sfarsitul tratamentului este ok daca imi fac analizele? termin miercuri seara cu ultimul ovul, ma gandeam sambata sa fac analizele pentru ca luni imi vine ciclul. este ok sau sa astept pana se termina si ciclul si apoi sa fac secretia?
daca da, la cate zile de la ciclu pot face analizele?

#15 2010-01-22 18:26:32

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

asteapta sa se termine si menstra(de tot, ca sa nu apara singe in secretie) si fa apoi analiza de secretie

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.