homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

PROBLEME CU ACT YAZ

#1 2010-01-22 13:16:30

ionunzio
New member
Inregistrat: 2008-11-02

PROBLEME CU ACT YAZ

Acum cateva luni in urma am fost la ginecologa mea care mi a efectuat un control ginecologic ,un papnicolau si test de secretie,in urma carora nu mi a gasit nimic.La ecografie in schimb a gasit niste mici chisturi ovariene pt. care mi ai recomndat yaz.Din momentul in care am inceput sa iau yaz,MAI EXACT DE 3 LUNI DE ZILE ,nu mi a mai aparut menstruatia deloc.Va rog sa ma ajutati cu un sfat pt. ca nu stiu ce sa fac! de sarcina nu este vorba ,control abia am facut, nu stiu ce sa cred.Am uitat sa mentionez faptul ca iau un tratament pt.atacuri de panica care contine seroxat(paroxetina),carbamazepina,anxiolitice.Ele ar putea fi cauza?

#2 2010-01-22 13:44:50

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: PROBLEME CU ACT YAZ

cum ai luat anticonceptionalele? ai facut pauza de 7 zile intre folii? daca da, mergi la doctor, ca 3 luni e cam mult.

#3 2010-01-22 13:57:19

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

la Yaz pauza e de 4 zile, oricum ar fi trebuit sa vina in 3 luni, mergi dinnou la doctor neaparat.

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#4 2010-01-22 14:03:07

ionunzio
New member

Problema mea este ca nu am cum sa ajung la doctor ,ca sunt in anglia venita de abia 2 luni si inca nu acces la doctori aici si nu stiu ce sa fac!!!!!

#5 2010-01-22 14:30:38

ionunzio
New member

act le am luat corect,cu  zile pauza,insa in prima luna de administrare mi a venit 1 zi iar urmatoarele doua adica decembrie si ianuarie nimic.am  uitat sa mentionez ca sunt in a3a zi de pastila placebo.

Publicitate

loading...

#6 2010-01-22 18:35:20

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ionunzio a scris:

act le am luat corect,cu  zile pauza,insa in prima luna de administrare mi a venit 1 zi iar urmatoarele doua adica decembrie si ianuarie nimic.am  uitat sa mentionez ca sunt in a3a zi de pastila placebo.

nu te stresa
nu e nici o problema ca nu singerezi, cita vreme nu ai motive sa suspectezi o sarcina , nu sunt motive de panica(medicul care ti-a prescris pastilele ar fi trebuit sa iti explice)....eu vreau doar sa verifici ca nimic din tratamentele conexe nu scade efectul contraceptivelor tale

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.