|
Nu esti logat.
PROBLEME CU ACT YAZ#1 2010-01-22 13:16:30
PROBLEME CU ACT YAZAcum cateva luni in urma am fost la ginecologa mea care mi a efectuat un control ginecologic ,un papnicolau si test de secretie,in urma carora nu mi a gasit nimic.La ecografie in schimb a gasit niste mici chisturi ovariene pt. care mi ai recomndat yaz.Din momentul in care am inceput sa iau yaz,MAI EXACT DE 3 LUNI DE ZILE ,nu mi a mai aparut menstruatia deloc.Va rog sa ma ajutati cu un sfat pt. ca nu stiu ce sa fac! de sarcina nu este vorba ,control abia am facut, nu stiu ce sa cred.Am uitat sa mentionez faptul ca iau un tratament pt.atacuri de panica care contine seroxat(paroxetina),carbamazepina,anxiolitice.Ele ar putea fi cauza? Offline #2 2010-01-22 13:44:50
Re: PROBLEME CU ACT YAZcum ai luat anticonceptionalele? ai facut pauza de 7 zile intre folii? daca da, mergi la doctor, ca 3 luni e cam mult. Offline #3 2010-01-22 13:57:19
Re: PROBLEME CU ACT YAZla Yaz pauza e de 4 zile, oricum ar fi trebuit sa vina in 3 luni, mergi dinnou la doctor neaparat. Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #4 2010-01-22 14:03:07
Re: PROBLEME CU ACT YAZProblema mea este ca nu am cum sa ajung la doctor ,ca sunt in anglia venita de abia 2 luni si inca nu acces la doctori aici si nu stiu ce sa fac!!!!! Offline #5 2010-01-22 14:30:38
Re: PROBLEME CU ACT YAZact le am luat corect,cu zile pauza,insa in prima luna de administrare mi a venit 1 zi iar urmatoarele doua adica decembrie si ianuarie nimic.am uitat sa mentionez ca sunt in a3a zi de pastila placebo. Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-22 18:35:20
Re: PROBLEME CU ACT YAZ
nu te stresa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|