homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Astept sa imi dati o parere despre ce voi spune in continuare

#1 2010-01-22 19:02:50

arisuka
Membru
Inregistrat: 2010-01-22

astept sa imi dati o parere despre ce voi spune in continuare

ma numesc arisa,,am 23de ani,,si acum o luna si 2 saptamani am facut o intrerupere de sarcina la clinica cu plata,,,in prima saptamana am avut sangerari abundente,,,apoi mai putin dar in fiecare zii,,pana astazi,suntem in 22 ianuarie si inca nu mi s-a oprit,,mi-e frica sa ma mai duc acolo pentru ca m-a durut ingrozitor la kiuretaj,va rog sa imi spuneti si mie parerea si cam ce ar putea fi sau ce solutie am,,va multumesc

#2 2010-01-22 19:04:57

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: astept sa imi dati o parere despre ce voi spune in continuare

Parerea mea e sa mergi la alt ginecolog cat mai repede sa vezi despre ce e vorba.

#3 2010-01-22 19:10:12

andreeadel
New member
Inregistrat: 2009-04-22

Re: astept sa imi dati o parere despre ce voi spune in continuare

neaparat alt ginecolog, daca esti din buc, incearca la sanador.
cauta un ginecolog care sa ramana timp indelungat alaturi de tine, controale regulate etc. de ex dna ivanov de la sanador, dar acum e in concediu de maternitate, inca vreo 2 luni. este foarte mamoasa si o recomand. ai mare grija de tine, sper sa treci cu bine peste tot.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.