|
Nu esti logat.
Astept sa imi dati o parere despre ce voi spune in continuare#1 2010-01-22 19:02:50
astept sa imi dati o parere despre ce voi spune in continuarema numesc arisa,,am 23de ani,,si acum o luna si 2 saptamani am facut o intrerupere de sarcina la clinica cu plata,,,in prima saptamana am avut sangerari abundente,,,apoi mai putin dar in fiecare zii,,pana astazi,suntem in 22 ianuarie si inca nu mi s-a oprit,,mi-e frica sa ma mai duc acolo pentru ca m-a durut ingrozitor la kiuretaj,va rog sa imi spuneti si mie parerea si cam ce ar putea fi sau ce solutie am,,va multumesc Offline #2 2010-01-22 19:04:57
Re: astept sa imi dati o parere despre ce voi spune in continuareParerea mea e sa mergi la alt ginecolog cat mai repede sa vezi despre ce e vorba. Offline #3 2010-01-22 19:10:12
Re: astept sa imi dati o parere despre ce voi spune in continuareneaparat alt ginecolog, daca esti din buc, incearca la sanador. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|