homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prezervativ negru

#1 2010-01-24 12:46:29

ChemLover
Membru
Inregistrat: 2010-01-24

Prezervativ negru

Buna! Sunt noua pe acest forum... Soer sa va gasiti timp sa-mi raspundeti si mie la o intrebare...
Ati folosit vreodata un prezervativ negru ?? Azi, din lipsa de alt model, am folosit cu prietenul meu un model negru masculan. Problema e ca dupa ce a ejaculat si a iesit, am observat pe przv un lichid alb(semana oarecum cu sperma). Bineinteles ca m-am panicat si m-am spalat urgent(stiu ca nu  prea are efect daca sperma era deja in vagin grater ). Apoi el a verificat przv-ul si era intact, nu avea nici o spartura. In plus, lichidul acela era doar in partea extrema a prezervativului, deci nu cred k avea cum sa iasa sperma prin partea de sus... Sa fi fost oare doar lichid vaginal iar din cauza ca pana aum foloseama dora przv transparent, sa nu fi observat ca e alb, iar acum, fiind negru, sa-l fi confundat cu sperma ?

Ar trebui sa-mi fac griji ? (mult mai mari decat le am deja)

Va multumesc anticipat !

Ultima oara a fost editat de ChemLover (2010-01-24 12:47:30)

#2 2010-01-24 12:55:55

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: Prezervativ negru

Probabil ca era secretia ta ... Daca l-ati verificat si era intact, nu-ti face griji.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2010-01-24 15:19:35

ChemLover
Membru

Multumesc pentru raspuns smile. Sper sa fie doar asta. Ma gandeam sa iau pilula aceea de a doua zi, dar am stat, am consultat forumul si am ajuns la concluzia ca poate as face mai mult rau (avand in vedere dereglarile hormonale si faptul ca prezervativul era intact). Damn you, black condom! smile .
De acord in legatura cu pilula ?
Numai bine!

Ultima oara a fost editat de ChemLover (2010-01-24 15:20:28)

#4 2010-01-24 15:33:50

kdeea
Platinum member

In locul tau n-as lua pastila daca prezervativul a fost intact. Nu are sens. E decizia ta, dar daca sunteti absolut siguri ca nu avea nicio fisura, nu are rost sa iei Postinor / Escapelle degeaba. Eu zic sa stai linistita smile

#5 2010-01-24 15:37:16

ChemLover
Membru

100% siguri smile. Deci nu o sa iau. Sper sa fie totul ok. Mersi mult de sfaturi puss. Pa pa !

Publicitate

loading...

#6 2010-01-24 15:48:19

kdeea
Platinum member

Atunci nu e problema. N-ai pentru ce smile Have a nice day puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.