homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Trichomonas

#1 2010-01-24 22:59:52

bogdan14
Membru
Inregistrat: 2010-01-24

trichomonas

Am fost diagnosticat cu trichomonas. Dupa un tratament cu fasygin in doza unica mi-a trecut, dar dupa m-am reinfectat de la partenera mea. Problema e ca am fost la mai multi urologi, dar nici unul nu m-a putut ajuta spunand ca nu am respectiva infectie deorece nu am scurgeri. M-am mai documentat si am vazut ca la barbati nu apar simptome in 90% Din cazuri( asa ca nu mai am incredere sa ma duc la urolog).
     Eu sunt sigur ca am aceasta infectie deoarece nu am avut alta partenera iar cateva din simptomele infectiei le am ( miros urat, roseata la nivelul preputului). Ei i-a trecut, dar eu am ramas cu infectia si nu stiu ce tratament sa iau.
     Sper sa ma puteti ajuta! multumesc!

#2 2010-01-24 23:27:38

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: trichomonas

bogdan...atata timp cat voi aveti contact nu se poate ca ei sa ii fi trecut...
ai fost informat bine...trichomonasul nu se manifesta decat in 10% din cazuri si atunci cu o secretie scazuta si usturimi la urinat...
asadar...daca tu nu mai mergi la urolog o poti sfatui pe ea sa dea o fuga la ginecolog si sa ii prescrie un tratament pentru amandoi...in timpul tratamentului dezinfectati tot ce aveti...de la lenjerie de corp, la cea de pat si la prosoape; urmati tratamentul in tocmai si in perioada in care il faceti sa nu aveti contact wink

sanatate multa!!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.