homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Metropatie hemoragica

#1 2010-01-21 17:32:03

gia_micutza
Membru
Inregistrat: 2010-01-21

metropatie hemoragica

buna ziua,
Am fost diagnosticata cu metropatie hemoragica si acum urmez un tratament.Ati putea sa-mi spuneti va rog cat de grava este aceasta boala si daca afecteaza in vreun fel fertilitatea.Mentionez ca nu am copii si imi doresc foarte mult.

#2 2010-01-22 18:25:16

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: metropatie hemoragica

practic ai un exces de estrogen...fa tratamentul prescris si lucrurile vor merge spre bine cred eu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-01-25 14:41:04

gia_micutza
Membru
Inregistrat: 2010-01-21

Re: metropatie hemoragica

va multumesc pt raspuns.Mai am nevoie de un sfat de la dvs.Dr meu mi-a dat urmatorul tratament:
orgametril capsule 10 buc-2seara
vidan 500mg capsule 10 buc-1dim,1seara
fitomenadion fiole 6 buc-1dim,1seara-baute
etamsilat fiole 6 buc-1dim,1seara-baute
ergomet fiole 3 buc-1 seara-bauta
dupa ce termin acest tratament daca se opreste sangerarea mi-a zis sa iau 1 luna anticonceptionale MARVELON sa se regleze menstruatia incepand cu ziua a 5-a a ciclului .Oare e bine sa iau anticonceptionalele daca am excesul asta de estrogen ?Va intreb deaorece am citit pe prospect ca aceste anticonceptionale contin estrogen.Si inca ceva eu sunt fumatoare.Va multumesc!

Ultima oara a fost editat de gia_micutza (2010-01-27 10:58:16)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.