|
Nu esti logat.
Hy girls;x#1 2010-01-25 18:00:16
hy girls;xVreau sa reincep sa iau anticonceptionale..am mai luat pana akm cateva luni,dar am renuntat ca m.am certat cu prietenul si am uitat sa iau urmatoarea luna si am spus ca nu mai iau momentan..am luat yasmin.nu am avut adverse sau altceva.astea mi se par cam scumpe:-?? Offline #2 2010-01-25 18:51:24
Re: hy girls;xDin pacate, nimeni de pe forum nu-ti va putea "recomanda" un anume tip de anticonceptionale, numai un medic poate face asta, in urma unui consult mai mult sau mai putin amanuntit Offline #3 2010-01-25 18:52:26
Re: hy girls;xR2aluk antibebele ti le prescrie un ginecolog sau la cabinetul de planning nu noi aici....deci trebuie sa faci o vizita ...la medic sau la cabinet... Offline #4 2010-01-25 20:56:16
Re: hy girls;xcum au zis si fetele...din pacate nu te putem ajuta..nu-ti putem recomanda noi ce anticonceptionale sa iei... te poti duce la un ginecolog sau un cabinet de planning Impreuna suntem magnifici..separat insa suntem banali.. Offline #5 2010-01-25 22:18:18
Re: hy girls;xmergi la planning R2luka, medicul e in masura sa-ti prescrie ceva potrivit pt tine Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|