homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intepaturi ovar drept

#1 2009-10-15 23:46:03

danat
New member
Inregistrat: 2008-03-24

Intepaturi ovar drept

Buna tuturor!
De cca 3 luni, am urmatoarea problema: simt uneori intepaturi scurte ca niste cutite in ovarul drept si parca se reflecta si pe traseul spre uter (trompa?). Am aceste intepaturi in 90% din cazuri in timpul orgasmului, in restul timpului aparand f rar.
La control gineco am fost in iunie, mi-a facut echografie transvaginala si nu s-a vazut nimic suspect.... dar atunci nu aveam aceste neplaceri. Am o programare la ginecolog din nou abia peste o luna si stau ca pe ace  bang
Aveti idee ce ar putea fi? Sunt speriata si ma tot gandesc la toate timpeniile posibile sad

Multumesc pentru raspunsurile voastre!

Ultima oara a fost editat de danat (2009-10-16 12:54:16)

#2 2009-10-16 13:14:37

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: Intepaturi ovar drept

sunt destule  cauze ale  anexitei

#3 2009-10-18 20:36:34

danat
New member

tttttt a scris:

sunt destule  cauze ale  anexitei

Este foarte vag raspunsul, nu prea se intelege ....

#4 2009-10-18 23:53:41

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

anexita reprezinta o inflamare a trompelor uterine(anexe) si se poate ca ea sa fie cauza acestor dureri. lasata netratata poate duce pana la infertilitate deci mergi la control

#5 2009-10-19 09:35:38

danat
New member

lady in black a scris:

anexita reprezinta o inflamare a trompelor uterine(anexe) si se poate ca ea sa fie cauza acestor dureri. lasata netratata poate duce pana la infertilitate deci mergi la control

Merci de lamuriri. Stiu ce e anexita, am avut de mai multe ori cand eram mai tinerica  smile  Iar la control sigur ca ma duc, numai ca mai am de asteptat 3 saptamani pina imi vine randul cu programarea.
Acum ma nedumireste faptul ca nu am alte dureri decat, cum am mentionat mai sus, in timpul orgasmului.... credeti ca anexita ar deranja numai atunci? supa

Publicitate

loading...

#6 2010-01-26 16:58:39

steliana123
Inregistrat: 2010-01-26

Si eu am aceasta problema de aproape 9 luni. Nu as putea spune daca intepaturile sunt in ovarul drept sau stang, insa simt ca un cutit in mijlocul abdomenului chiar in timpul orgasmului. Medicul mi-a zis ca nu am nimic la examinarea tuseu vaginal, la ecografie nu s-a vazut nimic, urmeaza sa fac o alta eco transvaginala peste o saptamana. Prin august 2009 am facut si o urocultura dar rezultatul a iesit negativ. Totusi in noiembrie, la o alta eco, s-a vazut un chist pe ovarul stang cu diametrul de 19mm. Poate fi asta cauza neplacerilor mele? As dori sa stiu ce diagnostic ti-a pus doctorul pana la urma. Multumesc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.