|
Nu esti logat.
Manusi de piele intoarsa#1 2010-01-26 12:45:32
manusi de piele intoarsastie cineva cum pot spala/curata niste manusi de piele intoarsa,nu am avut ce face si mi-am luat culoarea crem si s-au murdarit numaidecat.multumesc Offline #2 2010-01-26 12:50:26Re: manusi de piele intoarsaeu am inteles ca se curata bine cu apa si putin sapun lichid, apoi se clateste cu apa cu otet Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2010-01-26 13:11:38
Re: manusi de piele intoarsams mult wildhoney,apa sa fie calduta sau rece,asa am mai citit pe net ca se spala in lapte dulce rece,dar nu stiu daca se mai clateste,astept si alte sfaturi. Offline #5 2010-01-26 13:14:23
Re: manusi de piele intoarsaeu stiam ca se curata chimic..dar va iesi si culoare din ele VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-26 13:17:19
Re: manusi de piele intoarsamda,de asta mi-e frica si mie sa nu se intareasca,chiar nu stiu ce sa fac Offline #7 2010-01-26 13:20:14Re: manusi de piele intoarsastiu ca sunt niste spray-uri (de fapt un fel de spuma dar e la tub si se pulverizeaza ca spray-ul) cu care se curata pielea intoarsa, cauta pe la supermarket pe acolo pe unde sunt creme si bureti cu silicon pt pantofi Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford) Offline #8 2010-01-26 15:20:57
Re: manusi de piele intoarsaam avut eu spray din ala si nu curata mai deloc , de fapt poate doar improspateaza putin pielea, dar trebuie curatata innainte cu ceva ... depinde si cat de murdar este obiectul, eu le foloseam pe cizme ... dar pe manusi se pune altfel de murdarie ... cred ca cel mai indicat este sa se duca cu ele la o curatatorie .... To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour Offline #9 2010-01-26 17:42:41
Re: manusi de piele intoarsade asta nu mi`am luat eu manusi din alea, am avut o obsesie anul asta pentru ele, eram innebunita. dar m`am lasat pagubasa dupa ce a vazut cum s`au facut la o prietena de a mea. si am optat pentru manusi din piele cu blanita Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #10 2010-01-26 18:36:34
Re: manusi de piele intoarsadu-le la o curatatorie. poate pot ei sa le faca ca noi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|