homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie mare de progesteron=>risc marit de infectare?

#1 2010-01-19 10:32:18

gogo
New member
Inregistrat: 2007-06-19

secretie mare de progesteron=>risc marit de infectare?

Salut!

De ceva vreme ma tot confrunt cu infectii vaginale. Ba tricomonas, ba clamydia...Am fost la cativa medici,am urmat tratament dar nimic.In ultima perioada, cam jumatate de an am fost la o domnisoara foarte draguta, anatomopatolog care mi-a si prescris tratament pentru infectia cu tricomonas care mi-a gasit-o.Mi-a recomandat tinidazol, tantum rosa pt spalaturi si klion ovule. La prelevarea probei mi-a spus sa eu oricum am secretie normala abundenta data de secretie ridicata de progesteron.Am citit acum cateva minute ca persoanele cu secretii normale mai abundente au un risc crescut de dezvoltare a infectiilor(nu numai cu tricomonas) si incercam sa-mi explic motivul pentru care inca nu am reusit sa scap de infectie. Dupa tinidazolul lua am dezvoltat o alta infectie tocmai din cauza metrodinazolului din componenta si tot asa un cerc vicios.Vreau sa va intreb daca spalaturile in timpul tratamentului cu tantum rosa sau alte ceaiuri sunt recomandate sau nu?Pentru ca am auzit si pareri medicale cum ca ar face mai mult rau decat bine. Si cum as putea sa evit riscul infectarii tinand cont ca ff des datorita secretiilor abundente normale ma simt umeda...chiar si cu protej slip...umezeala fiind propice dezvoltarii bacteriilor.

Merci frumos!

#2 2010-01-19 11:00:27

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: secretie mare de progesteron=>risc marit de infectare?

atit trichomonas cit si chlamydia sunt boli cu transmitere sexuala.
poti deci evita reinfectarea prin folosirea prezervativului cu regularitate, la fiecare contact sexual.
evident tratarea partenerului e absolut necesara si e bine sa incerci sa te asiguri ca el nu se reinfecteaza periodic din alta parte

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-01-19 11:08:11

gogo
New member
Inregistrat: 2007-06-19

folosim prezervativ.a luat si el tratament de fiecare data si nu a avut alte partenere. dar mai este si sexul oral, fara prezervativ.se poate transmite si asa? eu imi schimbasem lenjeria, si dezinfectat restul...si tot degeaba. am tot luat si suplimente pentru intarirea imunitatii si tot deagaba. la 5 luni dupa tratamentele date am iarasi secretiile pe care le aveam. urmeaza desigur sa merg la medic sa mi se confirme ca este vorba de aceeasi infectie.
spalaturile sunt recomandate in tratamentul infectiilor?
si daca este adevarat ca secretiile abundente normale pe care le am pot fi motivul pentru care ma reinfectez mai repede, sau sensibilizeaza si predispune zona la infectii mai repede?

#4 2010-01-19 11:28:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

secretiile mai abundente ar putea sa te faca mai susceptibila.
mergi evident la medic si vezi despre ce infectie e vorba
sincer, nu cred ca poti intropduce un microb in vagin prin sex oral(care nu are legatura cu vaginul)...
uneori spalaturile sunt utile...depinde de schema de tratament cit si de tipul de infectie...medicul curant decide

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2010-01-26 18:51:13

tinat
New member
Inregistrat: 2009-12-06

Nu stiu daca postez unde trebuie şi vă cer scuze anticipat. Aş vrea să ştiu şi eu care este mirosul secreţiei vaginale normale. Vă  ?ntreb pentru că ?n ultima vreme am observat un miros mai ?nţepător, dar fără modificări de consistenţă sau culoare şi fără dureri sau chestii din astea.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.