|
Nu esti logat.
Secretie mare de progesteron=>risc marit de infectare?#1 2010-01-19 10:32:18
secretie mare de progesteron=>risc marit de infectare?Salut! Offline #2 2010-01-19 11:00:27
Re: secretie mare de progesteron=>risc marit de infectare?atit trichomonas cit si chlamydia sunt boli cu transmitere sexuala. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-01-19 11:08:11
Re: secretie mare de progesteron=>risc marit de infectare?folosim prezervativ.a luat si el tratament de fiecare data si nu a avut alte partenere. dar mai este si sexul oral, fara prezervativ.se poate transmite si asa? eu imi schimbasem lenjeria, si dezinfectat restul...si tot degeaba. am tot luat si suplimente pentru intarirea imunitatii si tot deagaba. la 5 luni dupa tratamentele date am iarasi secretiile pe care le aveam. urmeaza desigur sa merg la medic sa mi se confirme ca este vorba de aceeasi infectie. Offline #4 2010-01-19 11:28:23
Re: secretie mare de progesteron=>risc marit de infectare?secretiile mai abundente ar putea sa te faca mai susceptibila. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2010-01-26 18:51:13
Re: secretie mare de progesteron=>risc marit de infectare?Nu stiu daca postez unde trebuie şi vă cer scuze anticipat. Aş vrea să ştiu şi eu care este mirosul secreţiei vaginale normale. Vă ?ntreb pentru că ?n ultima vreme am observat un miros mai ?nţepător, dar fără modificări de consistenţă sau culoare şi fără dureri sau chestii din astea. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|