homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Top anti..:>

#1 2010-01-26 17:55:57

R2luk
New member
Inregistrat: 2009-08-13

top anti..:>

buna fetelor...am auzit k unele anticonceptionale ingrasa altele slabesc..depinde de organism..daca ati face un top ce antibebe ar fi pe 1 loc si dc?
:)

#2 2010-01-26 18:02:18

December
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-09-09
Site

Re: top anti..:>

Pai depinde de organism asa cum ai spus... si cred ca in functie de organism (si nu de compozitia lor ca atare) 'unele ingrasa altele slabesc' (sau altele nu fac nici una nici alta). In plus nimeni nu le-a incercat chiar pe toate ca sa faca un top cat de cat concludent

Eu de exemplu m-am inteles cel mai bine cu Jeanine dar asta nu inseamna ca ele ar fi la fel de bune si pentru altcineva... deci orice astfel de "top" nu poate fi altfel decat strict personal, raportat direct la tot ce ai luat vreodata si cum te-ai simtit cu fiecare.

...parerea mea  wink

Dacă tu crezi că poți, sau dacă crezi că nu poți, oricum ai dreptate. (Henry Ford)

#3 2010-01-26 18:34:55

Alex2
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-11

eu am luat numai 2 feluri, deci ce mare top sa fac?
nici nu m-am ingrasat, nici nu am slabit de la niciuna..

#4 2010-01-26 19:14:54

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Totul depinde de la organism la organism. Inteleg, din acest post, cat si din celalalt, ca vrei sa iei anticonceptionale si nu stii de care. Sfatul meu e sa nu iei dupa ureche, e foarte simplu sa te duci la un cabinet de planning familial, sa-ti recomande medicul. Pastilele astea nu sunt chiar niste prajituri pe care sa le clasezi intr-un top, pe incercate. Dar, ma rog, faci cum crezi  smile

Ultima oara a fost editat de V's bunny (2010-01-26 19:16:36)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.