homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oofff pls un raspuns

#1 2007-08-27 11:35:14

tzontzonik
Full member
Inregistrat: 2006-03-16

oofff pls un raspuns

sunt disperata, pe langa faptu ca-s paranoia de cand ma stiu....am si o problema acu`...iau anticonceptionale karissa de 4 luni, si am facut prostia ca in vacantza asta sa iau un ceai de slabit care...te cam provoca drept sa zic pe la toaleta! eu luam pastila la 9 seara , dar ma duceam la toaleta dimineatza...Pe daca de 13 august mi-a venit menstra dar mi-a curs cam putin (in acest timp am facut si prostioare cu prietenu). de pe data de 19-20 august  mi s-au cam intarit sanii..nu am gretzuri nu am alte semne de sarcina dar tind sa cred ca la mine lucreaza mult psihicu si ma face sa devin f paranoia..
sper ca ati inteles ceea ce am vrut sa zic..desi sunt foarte speriata si d-abea imi gasesc cuvintele...
sper ca acele pastile au fost absorbite ...si vreau sa aflu parea voastra ..
ms

doua puncte ics:D

#2 2007-08-27 11:44:16

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: oofff pls un raspuns

de seara pana dimineata se absorbea mult si bine pastiluta, deci fara griji din punctul asta de vedere. iar legat de sani...f posibil cresc, cum se intampla de obicei datorita AC. daca zici ca nu ai si alte motive de ingrijorare, calm smile

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.