|
Nu esti logat.
Sex neprotejat#1 2007-08-27 12:11:06sex neprotejatIeri am facut dragoste prima data cu prietenul meu. Am incercat cu prezervativ, dar n-am reusit sa suport durerea, asa k i-am propus sa-l scoata. Trebuie sa mentionez ca am menstruatie neregulata, iau Diane 35 la recomandarea medicului, ca tratament pentru chisturi ovariene si menstruatia s-a terminat sambata seara. El nu a ejaculat in interior. Ar trebui sa fiu ingrijorata cu privire la o eventuala sarcina? “Don't knock masturbation - it's sex with someone I love” Offline #2 2007-08-27 12:20:31
Re: sex neprotejatAndrita, oare nu stii ca Diane-35 au efect foarte bun contraceptiv? Ma intreb, chiar nu ai fost interesata sa stii ce pastile inghiti? Si daca iei Diane-35, esti sigura ca le iei corect? Pentru ca, atita vreme cit le iei ar trebui sa ai ciclul menstrual extrem de regulat. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|