|
Nu esti logat.
Ficatul-2#20 2007-08-27 12:18:42
Re: ficatulasa ma gandeam si eu ca splina este.doar ca asta e a3a zi de cand ma deranjeaza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2007-08-27 12:19:46
Re: ficatulla fel de bine, in caz ca ai mancat mai gras, mai mult si udat cu niste alcool e posibil sa fie si pancreasul. ori cum zice si andrutza ai un junghi intercostal, durere musculara, ceva. mami de minuni Offline #22 2007-08-27 12:20:38
Re: ficatulPoate ca ai facut un efort mai mare si din cauza oboselii te doare, eu cand mai am pb cu splina durerea este ca si o strangere, simt ca ma strange asa..... Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-08-27 12:21:15) #23 2007-08-27 12:22:22
Re: ficatulalcool nu beau iar gras nu mannac ca am probleme cu fierea.ma deranjeaza cand merg si mai raspunde si in spate.da are ceva daca sa prelungit asa pe 3 zile sper sa nu mai tina mult ca maine si poimaine sunt pe autocar VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2007-08-27 12:24:09
Re: ficatuldaca se duce pana in spate tot la varianta cu pancreasul ma gandesc... mami de minuni Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-27 12:24:26
Re: ficatulPai daca nu e o durere insuportabila nu e cazul sa-ti faci pb, ia si un un paracetamol plus sau un nurofen pt durere si vezi daca te simti mai bine. Poate e de la muschi. #26 2007-08-27 12:26:07
Re: ficatulralucaelena, eu inclin sa cred ca e unghiul splenic al colonului Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2007-08-27 12:28:37
Re: ficatuldoctoressa sincer nu stiu ce este unghiul splenic al colonului??? e ste enervant la mers ca ma deranjeaza putin .se poate sa iau ceva pt. el o pastila ceva sau sa astept sa treaca de la sine? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #28 2007-08-27 12:29:47
Re: ficatulun antispastic(gen no-spa) sau antiinflamator(gen nurofen)...dau si eu cu banul...ti-e clar ca asta facem toate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2007-08-27 12:31:51
Re: ficatulok multumesc frumos pt. raspuns.dar unghiul asta splenic al colonului ce face el? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #30 2007-08-27 12:34:03
Re: ficatulnu face nimic, decit ca poate sa doara daca ai gaze sau mai stiu eu ce Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #31 2007-08-27 12:35:54
Re: ficatulacum inteleg si eu oricum ma simt si putin balonata .va multumesc pt. raspuns si o sa incerc sa iau un no-spa sa vad ce se intampla . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|