|
Nu esti logat.
Vitamax...ma poate ajuta cineva...?#1 2009-08-26 11:49:39
vitamax...ma poate ajuta cineva...?buna....am si eu o intrebare si raspunsul stiu ca il voi gasi aici!am slabit f mult in ultima perioada si farmacista mi-a recomandat vitamax!as vrea sa stiu daca acesta ingrasa.....?ea mi'a recomandat o tableta la 2 zile...dar eu il vreau pt asimilare,vreau sa revin la greutatea dinainte!stiti alte solutii?alte vitamine....helpppp Offline #2 2009-08-26 12:09:33
Re: vitamax...ma poate ajuta cineva...?nu ingrasa....pot insa creste pofta de mincare precum, si capacitatea de asimilare a organismului Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-08-26 12:34:49
Re: vitamax...ma poate ajuta cineva...?mi-am facut toate investigatiile necesare...nu e vorba de nici o boala sau alte probleme !si am cerut niste vitamine pt a ma ingrasa si farmacista mi le-a recomandat!si am tot sperat ca ma voi ingrasa de la el....si sper incontinuare! Offline #4 2009-11-21 09:06:38
Re: vitamax...ma poate ajuta cineva...?am si eu o intrebare.a luat cineva vitamine spektrum?eu am avut ceva probleme pe baza de stres,le-am rezolvat si mi-am facut toate analizele posibile,mi-a dat reteta cu tonotil fiole si spektrum,fiolele le-am terminat de mult si au ramas vitaminele numai ca de cand le iau am in permanenta o stare generala foarte proasta si imi vine mai mereu sa cad din picioare,au cumva vreo reactie adversa sau sunt prea puternice?am observat ca e de la ele pt ca starea asta o am imediat dupa ce inghit pastiloiul ala mare de vitamine Ultima oara a fost editat de syd (2009-11-21 09:07:19) Offline #5 2009-11-21 09:31:51
Re: vitamax...ma poate ajuta cineva...?Citeste la reactii adverse! Oricum daca continui sa te simti rau ar trebui sa mergi la un medic , poate intre-adevar iti fac rau! Eu am luat spektrum dar nu mi-a fost rau asa cum zici tu ca iti este! Te alimentezi cum trebuie? Starea asta proasta , cu senzatia de lesin, poate fi cauzata si de o alimentatie deficitara! Offline Publicitateloading...
#6 2009-11-21 10:15:17
Re: vitamax...ma poate ajuta cineva...?alimentatia este una foarte sanatoasa,fara prajeli,fara grasimi,carnea doar coapta nu prajita deci nu e de la alimentatie,multe fructe,legume,deci nu asta e problema,eu nu le mai iau cateva zile sa vad cum ma simt Offline #7 2009-11-21 10:29:43
Re: vitamax...ma poate ajuta cineva...?Renunta la ele, atunc, cateva zile si vezi daca o sa te simti mai bine! Offline #8 2010-01-26 20:54:34
Re: vitamax...ma poate ajuta cineva...?am si eu o intrebare mica În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #9 2010-01-26 21:48:06
Re: vitamax...ma poate ajuta cineva...?E in regula Offline #10 2010-01-27 10:19:32
Re: vitamax...ma poate ajuta cineva...?Mie medicul mi-a recomandat sa nu iau calciu in combinatie cu fier pentru ca una dintre cele doua impiedica absorbtia celeilalte. Calciu-vitamina D-magneziu e ok, dar fierul combinat cu acel calciu nu. Ultima oara a fost editat de be_happy (2010-01-27 10:35:15) Offline #11 2010-01-27 10:24:08
Re: vitamax...ma poate ajuta cineva...?
"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline #12 2010-01-27 10:37:06
Re: vitamax...ma poate ajuta cineva...?Eu nu zic ca medicul meu avea neaparat dreptate, eu zic doar ce mi-a recomandat mie in conditiile in care aveam o deficienta insemnata de fier. Poate s-a inselat si in realitate cele doua se pot combina fara problema..eu zic ce mi s-a spus si mie. Offline #13 2010-01-27 10:38:57
Re: vitamax...ma poate ajuta cineva...?Nici eu nu stiam, dar asa gasesc pe internet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|