|
Nu esti logat.
Pt doctoreasa-interpretare PAP pt mama mea#1 2007-08-27 09:14:57
pt doctoreasa-interpretare PAP pt mama meaVa rog mult sa-mi interpretati urmatoarele analize: Offline #2 2007-08-27 12:46:19
Re: pt doctoreasa-interpretare PAP pt mama meaare o infectie vaginala cu gardnerella si un deficit de estrogen(e in menopauza?) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-08-27 12:50:25
Re: pt doctoreasa-interpretare PAP pt mama meada...mama e la menopauza de mai mult timp..avand in vedere ca are 57 de ani...era un pic ingrijorata si a decis sa-si faca un PAP. eu o incurajez sa mearga la doctor cu aceste analize ..acum este la mare. si m-am gandit sa va intreb pe dvs intai ca sa nu stea ingrijorata Offline #4 2007-08-27 12:52:16
Re: pt doctoreasa-interpretare PAP pt mama meanu are de ce...asta zice testul: ca e la menopauza si ca are o infectie cu gardnerella(probabil tot pe fondul menopauzei, deficitul de estrogen fiind una din cauzele pentru care apare dezechilibrul de flora vaginala si consecutiv, gardnerella) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-08-27 12:53:52
Re: pt doctoreasa-interpretare PAP pt mama meava multumesc din suflet..o sa anunt pe mama Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-27 12:54:19
Re: pt doctoreasa-interpretare PAP pt mama meacu drag Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|