homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infectie urinara ?

#1 2007-08-26 20:05:21

madamada
Membru
Inregistrat: 2007-08-26

infectie urinara ?

dragi prieteni,

am o problema medicala si sper ca ma puteti ajuta. De o saptamana am febra cam 37.7 , a ajuns uneori la 38 der nu mai mult. Tot de atunci am o durere a canalului urinar. Am luat de 2 zile norfloxacin , si nimic, nicio imbunatatire. azi am urinat cu sange sau cred ca erau cheaguri mai albe nici decum rosu inchis, ma gandesc sa nu fie puroi. urina are culoare normala si nu miroase urat. de asemenea a aparut si o mancarime mai nou. Am fost la doctor si dupa examenul urinar au zis ca am proteine in urina cam multe.... destul de confuz totusi.

Multumesc pentru ajutor M

#2 2007-08-26 20:16:21

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

Re: infectie urinara ?

pai ar trebui sa-ti dea un tratament medicamentos pe baza de antibiotice daca ai puroi doar nu te lasa asa

#3 2007-08-26 20:23:58

madamada
Membru
Inregistrat: 2007-08-26

da mi-a dat norfloxacin, dar il iau de doua zile aproape trei....

#4 2007-08-27 13:08:23

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

madamada, un sumar de urina si o urocultura ai facut? o echografie, ai facut? astea ar ajuta la diagnostic si la tratament

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.