|
Nu esti logat.
Condilomatoza#1 2007-08-25 20:56:20
condilomatozaAm fost diagnosticata acum cateva zile cu condilomatoza si in conditiile acestea as avea cateva intrebari sa va pun mai ales ca sunt destul de confuza in ceea ce priveste imprejurarile. Asta pentru ca am un partener stabil de cativa ani iar problema a aparut cand eram impreuna in concediu la mare, in conditiile in care nici unul din noi nu a intretinut relatii sexuale cu altcineva. Intrebarea ar fi de ce anume ar trebui sa ma feresc pe viitor , care ar fi tratamentul cel mai adecvat si daca exista vreo metoda de crestere a imunitatii astfel incat acest virus sa recidiveze cat mai putin posibil sau chiar deloc. Stiu ca cel mai bun raspuns il poate da medicul pe timpul tratamentului dar data fiind starea de panica in care ma aflu as vrea sa mai aflu si alte pareri. Multumesc Offline #2 2007-08-27 13:39:12
Re: condilomatozate rog eu da o cautare pe forum, s-a vorbit o gramada Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|