|
Nu esti logat.
Diaree dupa ce am luat anticonceptionale (yasmin)#1 2010-01-27 13:12:30
diaree dupa ce am luat anticonceptionale (yasmin)buna,am si eu o intrebare ....eu iau de 4 ani yasmin ....iar aseara dupa ce am luat prima pastila dupa pauza de 7 zile am avut diaree la vre o jumatate de ora dupa ce am luat pastila ...ce sa fac ???????avand in vedere ca de diminteata am avut si contact sexual....... Offline #2 2010-01-27 13:22:11
Re: diaree dupa ce am luat anticonceptionale (yasmin)mai este un topic identic, chiar langa asta. tb sa postezi acolo. http://forum.anticonceptionale.ro/t1569 … teleg.html Offline #3 2010-01-27 15:38:16
Re: diaree dupa ce am luat anticonceptionale (yasmin)andr33aangel nu posta aceeasi intrebare in mai multe parti k vei primi warn.citeste regulile forumului Ultima oara a fost editat de YoHanna (2010-01-27 15:38:31) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|