homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog un raspuns de la doctoressa

#1 2007-08-27 13:52:43

ioana_23
New member
Inregistrat: 2007-08-20

va rog un raspuns de la doctoressa

Buna ziua, am mai vorbit cu dvs. saptamana trecuta si va povesteam ca am facut un test de sarcina la 23 de zile de la un contact sexual neprotejat(dupa care folosisem postinor si era a doua oara cand il foloseam in 2 luni de zile) si a iesit negativ, plus aveam ceva ustrimi ale sanilor. Ieri m-am simtit foarte rau, adica aam avut si am inca, dar nu cu aceeasi intensitate ca ieri, un gust ca de fier in gura, care imi dadea o senzatie de ameteala s greata. Asa ca de dimineata, adica la 32 de zile de la contactul respectiv am repetat testul de sarcina. A iesit tot negativ- se vede clar o liniuta roz, dar ceea ce am observat a fost ca daca tin banda testului astfel incat sa se reflecte lumina pe ea, se observa alba si lucioasa o liniuta(nu e deloc roz sau alta culoare), dar pare ca si cum ar fi insemnata din fabrica. Testul pe care l-am facut este barza gold. Ceea ce vreau sa va intreb este:
-aceste teste de sarcina au insemnate din fabricatie cele doua liniute si in urma introducerii in urina se coloreaza una sau doua in functie de concentratia de hormoni? sau testul meau a avut ceva? sau de fapt e si a doua liniuta slaba, dar va spun ca nu e colorata de loc si se vede numai daca tin banda de test astfel incat sa se reflecte lumina pe ea?
-care sunt totusi sansele sa fiu insarcinata, daca deja 2 teste au iesit negative, dar totusi eu am starea asta de rau: senzatia de fier in gura de vreo 2 zile care imi da si ceva senzatie de voma?
-acesata stare de rau poate sa fie efectul postinorului luat prea  des?
va multumesc
ioana_23

Ultima oara a fost editat de ioana_23 (2007-08-27 13:54:05)

#2 2007-08-27 13:58:35

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: va rog un raspuns de la doctoressa

testele sunt insemnmate din fabrica cum ai spus si tu si functie de concentratia hormonala se coloreaza una sau ambele. de ce nu mergi la medic sa vezi exact despre ce e vb?

mami de minuni hjarta

#3 2007-08-27 14:11:47

ioana_23
New member
Inregistrat: 2007-08-20

Re: va rog un raspuns de la doctoressa

multumesc de raspuns.
ma gandeam eu,numai ca nu observasem acest lucru pana azi-dimineata.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.