homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Depresie de la anticonceptionale...?

#1 2010-01-25 22:30:26

lala21
New member
Inregistrat: 2009-12-20

depresie de la anticonceptionale...?

buna!am si eu o f mare problema....de aproape 1 an iau antibebe yasmin si de la o vreme am observat ca sunt f irascibila,plangacioasa,am momente de tristete inexplicabile..efectiv nu imi convine nimic!am citit diferite pareri despre acest lucru si am inteles ca anticonceptionalele pot determina anumite depresii!este adevarat?si inca o intrebare....vitaminele au vreun rol ca sa spun asa in ceea ce priveste stare de buna dispozitie,de confort,de liniste?va multumesc hjarta  hjarta

#2 2010-01-26 09:03:38

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: depresie de la anticonceptionale...?

Las link doctoressei.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2010-01-28 09:18:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: depresie de la anticonceptionale...?

lala21 a scris:

buna!am si eu o f mare problema....de aproape 1 an iau antibebe yasmin si de la o vreme am observat ca sunt f irascibila,plangacioasa,am momente de tristete inexplicabile..efectiv nu imi convine nimic!am citit diferite pareri despre acest lucru si am inteles ca anticonceptionalele pot determina anumite depresii!este adevarat?si inca o intrebare....vitaminele au vreun rol ca sa spun asa in ceea ce priveste stare de buna dispozitie,de confort,de liniste?va multumesc hjarta  hjarta

Contraceptivele pot modifica starea de spirit(pot induce o oarecare depresie) insa in primele 3 luni de administrare.
Daca tu iei de 1 an si esti irascibila in ultima vreme in alta parte trebuie sa cauti cauza.
Despre vitamine nu stiu ce sa zic...eu una nu prea cred

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.