|
Nu esti logat.
Postinor2-4#58 2007-08-23 22:41:47
Re: postinor2da ...prezervativu nici makr nu se trasese...dar eu steteam desupra...si cand m-am ridicat el a tras un pik de prezervativ in sus...si a obs k se scurgea un lichid alb dar era de la el mai muly k sigur!am luat postinor pt k sunt f derutata....si referitor la dereglari mi-e frik sa nu apara prea repede sau prea tarziu inkt mama sa isi dea seama!de fel imi venea pe 15 in fiecare luna...sau 16 indiferent d ecate zile avea luna insa in august mi-a venit pe 11 nuj probabil din cauza caldurii....acum ar urma sa imi vina tot pe 11 sau pe 15 nuj sigur!repet...ink o data si sper s anu va innebunesc cu intrbarile mele ,pot ramane insarcinata?:-S Offline #59 2007-08-23 22:45:22
Re: postinor2intra pe www.anticonceptionale.ro si la metode naturale gasesti metoda calendarului unde ti spune cum sa ti calculezi perioada fertila...si calculeaza ti o... happy with him...inlove with him... Offline #60 2007-08-23 23:09:47
Re: postinor2Am o prietena care a folosit metoda calendarului si a ramas insarcinata cand era aproape sigura ca nu are cum! Norocul ei ca e casatorita si nu a fost chiar o tragedie...Si imi povestea ca mama ei a conceput-o pe ea in acelasi mod Deci, exista un risc si aici... Offline #61 2007-08-23 23:13:04
Re: postinor2se stie ca exista...si destul de mare...eu i am spus sa se uite acolo ca sa si calculeze perioada fertila...nu ca sa foloseasca metoda calendarului...pe care eu una n as recomanda o la nimeni... happy with him...inlove with him... Offline #62 2007-08-24 12:22:37
Re: postinor2vreau sa stiu si eu urgent urgent,dak ma duc la un control dupa 2 zile de la actul sexual si in acleasi timp de cand am luat postinor...imi poate spune dak am ceva dak sunt insarcinata,ma va ajuta cu ceva sau sa astept pana la data in care trebuie sa imi vina ciclu:((((...va rog un raspunss:((( Offline Publicitateloading...
#63 2007-08-24 12:26:27
Re: postinor2am si eu o intrebare..dak ciclul mi a venit ultima data pe data de 24 iulie..si pe 28 a fost actul sexual "cu probleme"..si am luat norlevo..o singura pastila este si p data de 5ugust am avut sangerari..din kuza pastilei ..cand anume trebuie sa mi vina ciclul..pentru cadeja sunt in a 31 zi si nimik...am facut 2 teste de sarcina barza..si au iesit negative..dar intrebarea este cat de mult imi poate amana ciclul pastila? Offline #64 2007-08-24 12:27:52
Re: postinor2vreau sa stiu si eu urgent urgent,dak ma duc la un control dupa 2 zile de la actul sexual si in acleasi timp de cand am luat postinor...imi poate spune dak am ceva dak sunt insarcinata,ma va ajuta cu ceva sau sa astept pana la data in care trebuie sa imi vina ciclu:((((...va rog un raspunss:((( Offline #65 2007-08-24 12:34:11
Re: postinor2dulcineeau, nu iti poate spune nimeni nimic de genul asta! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #66 2007-08-24 12:43:42
Re: postinor2aham....m-am linistit!de fapt pe mine ma interesa sa nu cumva sa nu isi faca efectu pastilele pt k nu le-am luat bine de fapt le-am luat la indemnu farmacistei si unei doctore...si le-am luat si imediat dupa actul sexual!si am stat chiar pana la 3 noaptea le-am luat la ora fixa:(....sunt stresata din cauza parintilor k nu aj vrea sa afle!de la postinor nu am avut nici o reactie...chiar ma simt normal!si e prima oara cand iau vreun tip de anticoneceptional sau eu stiu ce medicament!mai sunt ingrijorata pt k fac patinaj de performantza si nu vreau sa ma ingras sau sa slabesc, iar la urmatoarea vizita medicala am inteles k ne vor controla la ginecologie!daca ciclu mi-ar veni mai devreme...stiti km cu cate zile inainte?va multumesc anticipat m-ati scos din ceatza:( Offline #67 2007-08-24 12:58:40
Re: postinor2nu stiu cu cite zile inainte...depinde de la om la om Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #68 2007-08-26 22:53:38
Re: postinor2fetelor am si eu nevoie de parea voastra.am luat p 29 iulie postinor 2 iar p 5 august am avut o sangerare care m-a tinut cam 4 zile.asta este doar efectul pastilei sau menstruatia p luna uagust. ca mi-e nu mi-a venitsunt disperata ultima menstruatie am avut-o p 17 iulie.va rog ajtati-ma cu un raspuns..sau cum sa clculez? Offline #69 2007-08-26 23:00:21
Re: postinor2Parerea mea este ca era menstruatia pe luna august! In mod normal, sangerarea dupa postinor se petrece a doua zi, maxim a treia! Insa dupa o saptamana, nu prea imi vine sa cred... Acum depinde si cat timp trecuse de la menstruatia pe iulie. Ca daca trecusera sub 20 de zile, atunci s-ar putea ca aceasta de pe 5 august sa nu fi fost totusi o menstruatie. Cel putin, nu una normala! Offline #70 2007-08-27 02:27:37
Re: postinor2sangerarea a fost de la postinor, indiferent ca dupa o zi sau dupa 7. In mod normal, urmatoarea menstruatie ar trebui sa iti vina in jur de 3-5 septembrie Offline #71 2007-08-27 16:02:57
Re: postinor2am o prietena care a ramas insarcinata chiar daca a luat postinor si a nascut gemeni (la 6 luni si ceva si a fost foarte nasol)... eu nu m-ash baza pe asa ceva. Cat despre "metoda calendarului"... asa am aparut eu pe lume so... cred k tot prezervativul ramane cel mai eficient... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #72 2007-08-27 16:04:49
Re: postinor2asa e...si dupa prezervativ vin anticonceptionalele (luate corect bineinteles)... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|