|
Nu esti logat.
Analiza secretie#1 2008-07-01 10:48:22
analiza secretieAm urmat un tratament pentru trichomonas si medicul mi-a zis sa repet analiza.Dupa cat timp e bine sa merg? daca fac un test pap acesta scoate mai bine la iveala neregulile? Merci mult. Offline #2 2008-07-01 10:50:14
Re: analiza secretiedupa o saptamana de la terminarea tratamentului repeta analiza.,ai bine iti faci o analiza la secretie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2009-03-17 09:33:51
Re: analiza secretiela o analiza de secretie, se poate descoperi tot ce exista la nivelul colului? am sunat la o clinica si mi s-a spus ca pt analiza de secretie poate sa imi recolteze si o asistenta, dar pt culturi din col numai medicul ginecolog. vreau sa stiu daca analiza de secretie ar fi suficienta pt a descoperi daca e ceva in neregula. Offline #4 2009-03-17 10:14:09
Re: analiza secretieanaliza de secretie descopera daca exista ceva infectii...pt a vedea "starea" colului trebuie facut papul... happy with him...inlove with him... Offline #5 2009-03-17 10:18:11
Re: analiza secretienu, nu ma intereseaza starea colului, ci daca sunt niste dezechilibre ale florei sau niste bacterii, fungi. astea ies la o simpla analiza de secretie sau numai la culturi din col? de ex, streptocoul de grup B iese la o analiza de secretie sau numai la culturi? Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-17 10:20:07
Re: analiza secretiece vrei tu iese la o analiza de secretie...cat de in detaliu e depinde de laborator... happy with him...inlove with him... Offline #7 2009-03-17 10:29:37
Re: analiza secretiemi-e sa nu imi zica doar "frecvente pmn" sau "bacili gram negativi", adica chestii generale. as vrea sa stiu exact ce microorganisme sunt acolo. Offline #8 2009-03-17 10:36:03
Re: analiza secretieeu zic sa faci intai analiza de secretie si abia apoi daca esti nelamurita sa faci si culturi din col... Offline #9 2010-01-28 09:50:11
Re: analiza secretieBuna. Mi-am facut un set de analize: papanicolau care a iesit negativ pentru celule modificate si un test de secretie vaginala la care a fost pus in evidenta prezenta LEVURILOR. In rest nimic deosebit, nu am trichomonas, nici clamydia (am facut testul separat). Totusi am o secretie galbena, nu este abundenta dar ma deranjeaza. Va rog sa-mi dati o idee de la ce ar putea fi? Offline #10 2010-01-28 09:50:54
Re: analiza secretieLevuri inseamna candida, nu ai primit tratament ? Offline #11 2010-01-28 11:41:48
Re: analiza secretieInca nu am ajuns cu rezultatul analizei la medic pentru interpretare. Offline #12 2010-01-28 11:43:45
Re: analiza secretieDa, va trebui sa faca si el tratament, chiar daca nu are simptome, ca sa evitati sa plimbati candida de la unul la altul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|