|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele si candida#1 2010-01-27 12:01:46
anticonceptionalele si candidabuna ziua! am si eu o problema... nu am mai luat anticonceptionale de ceva vreme si as vrea sa reincep, doar ca imi este teama sa nu fac candida de la ele. am o oarecare sensibilitate la candida, imi apare cand iau antibiotice si scap f greu de ea... si ma intrebam daca exista cumva anticonceptionale la care sa existe un risc mai mic sa faci asa ceva. mentionez ca in trecut am mai luat: marvelon acum 4 ani (atunci mi-a aparut prima data candida) si yasmin acum 2 ani, dar am renuntat la ambele din cauza reactiilor adverse persistente. de aceea nu stiu de care sa mai iau, pt ca imi doresc sa nu mai intalnesc reactii cum ar fi greata, dureri de cap etc. , dar mai ales candida, este un cosmar... Offline #2 2010-01-27 16:27:36#3 2010-01-28 08:57:09
Re: anticonceptionalele si candidaIn mod sigur aici nu iti va spune ce anticonceptionale sa iei. Si anticonceptionalele nu sunt o cauza a candidozei, ele doar modifica mediul vaginal facand-l mai sensibil si mai predispus la aparitia candidozei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2010-01-28 10:34:12
Re: anticonceptionalele si candidada, stiu asta. ma gandeam poate exista unele care prezinta un risc mai mic de a modifica mediul vaginal. Offline #5 2010-01-28 11:17:22
Re: anticonceptionalele si candidaDin pacate, orice hormon introdus in organism, modifica mediul vaginal mai mult sau mai putin. Si pe fondul unei imunitati scazute, candida e gata. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2010-01-28 15:14:34
Re: anticonceptionalele si candidaasa este. multumesc! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|